sretne vijesti

Manekenka potvrdila ono o čemu se priča cijeli tjedan, njezina majka priznala da je bila u šoku

Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) Instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) +0 Zayn Malik, Gigi Hadid (FOTO: Getty) Galerija

Gigi Hadid i Zayn Malik u rujnu ove godine će dobiti svoje prvo dijete, a manekenka je opisala kako prolazi trudnoću.

Manekenka Gigi Hadid je službeno potvrdila da čeka prvo dijete s dečkom Zaynom Malikom. 25-godišnja ljepotica gostovala je u showu Jimmyja Fallona, gdje je sve i objasnila.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Zayn Malik (Foto: Instagram) obožavatelji van sebe Pokazala prsten i pokrenula glasine da se zaručila s ocem svog djeteta nakon što su ljubavi dali drugu šansu

"Hvala na čestitkama. Očito smo htjeli trudnoću najaviti pod svojim uvjetima, no jako smo sretni i zahvalni smo svima na brojnim porukama podrške i čestitkama", rekla je Hadid.

Voditelj joj je dao savjet te joj je rekao da uživa u ovom trenutku. Manekenka kaže kako joj je pandemija koronavirusa omogućila da trudnoću u potpunosti proživi. Zbog hormona kaže da jede više peciva nego ikada, a nedavno je s obitelji proslavila rođendan, također u karanteni.

Gigina majka Yolanda u srijedu je potvrdila kako je njezina kći trudna, a priznala je kako je još "u šoku". "Nadano da sam uzbuđena što ću postati baka u rujnu, pogotovo jer sam nedavno ostala bez svoje majke", kaže Yolanda.

Gigi i Zayn postali su par nakon što su se upoznali na setu spota za njegovu pjesmu "Pillow Talk". O vezi se počelo nagađati nakon što su ih uhvatili kako zajedno odlaze s tuluma koji je organizirao Justin Bieber nakon dodjele nagrada.

Nakon toga su postali nerazdvojni te su na sve zabave išli zajedno. On je odlazio na njezine revije, a ona na njegove koncerte. Par je zajedno živio u New Yorku, a stalno su se družili s Giginom sestrom Bellom. Iako su u svim intervjuima pričali kako su stvoreni jedno za drugo, šokirali su fanove kada su krajem 2018. godine prekinuli.

Godinu kasnije ponovno su se sve više počeli družiti, a svima je bilo jasno da su službeno zajedno nakon što je manekenka na Valentinovo objavila Zaynovu fotografiju. Bivša zvijezda benda One Direction i jedna od najtraženijih manekenki odonda se ne odvajaju jedno od drugoga.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene