"The Drew Barrymore Show" ugostit će brojne glumičine kolege i kolegica s kojima je krasila velika platna, a uoči showa ispričala je kako se bori sama sa sobom.

Galerija


Holivudska glumica Drew Barrymore rasplakala se pred kamerama dok se spremala za prvu epizodu svog showa "The Drew Barrymore Show" koji se ovoga tjedna počinje prikazivati na američkoj televiziji CBS. Svom kolegi Adamu Heydtu priznala je kako se zaista bori sama sa sobom posljednjih dana.

Vezani članci Drew Barrymore, Cameron Diaz (Foto: Getty Images) S 13 godina bila je teška ovisnica o drogama, a život joj je spasila jedna od najomiljenijih glumica Edward Norton (Foto: Profimedia) Bivši zavodnik sa suprugom i sinom odmara u Italiji, a u prvom planu je njegov pozamašni trbuh

"Toliko se toga događa u mojoj glavi posljednjih dana zbog ovog showa. Ne volim sebe kao čovjeka i sve mi je vrlo teško", priznala je 45-godišnja glumica. Dodala je kako pokušava sve stići, no čini joj se da joj ne uspijeva to u svemu. "Previše pričam i govorim stvari zbog kojih je drugim ljudima neugodno. Mrzim zvuk svoga glasa", ispričala je Drew, koja je isječke s priprema showa objavila i na svom Instagramu.

Barrymore priznaje kako joj ponekad paše rasplakati se jer ima osjećaj da se onda sve posloži. "Puna sam mana i nisam savršena. Samo želim da ovo uspije. Želim dati sve od sebe", rekla je glumica.

U showu bi trebala intervjuirati bivše kolege i kolegice, a gosti će joj između ostalih biti Cameron Diaz, Lucy Liu, Adam Sandler i brojni drugi.

Barrymore ima i obiteljske obaveze, a kćeri Olive (8) i Frankice (6) dobila je u četverogodišnjem braku s Willom Kopelmanom, od kojeg se rastala 2016.

Svi su bili uvjereni da je slučajno milijunima pokazao svoju muškost, ali sve je on to ipak dobro osmislio?