Cameron Diaz, Drew Barrymore i Lucy Liu okupile su se 19 godina nakon snimanja filma "Charliejevi anđeli".

Galerija


Holivudske glumice 46-godišnja Cameron Diaz, 44-godišnja Drew Barrymore i 50-godišnja Lucy Liu žarile su i palile kao seksi tajne agentice u filmu "Charlijevi anđeli" iz 2000. godine.

Vezani članci Cameron Diaz (Foto: Profimedia) Posljednji film snimila je prije 5 godina, a danas uživa u miru privatnog života i nema namjeru vratiti se Courteney Cox i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Osim na ekranu, oni su najbolji prijatelji i u stvarnom životu: Znate li o kome je riječ?

Nakon dugih 19 godina, glumice su se ponovno okupile, i to na Holivudskoj stazi slavnih, gdje je Lucy dobila zvijezdu.

Iako je od snimanja prošao dugi niz godina, dame su pokazale kako i danas dobro izgledaju, s nekoliko kilograma viška ili tek pokojom borom na licu koje sjajno nose.

Drew i Lucy zablistale su u dugačkim cvjetnim haljinama, dok se Cameron odlučila na nešto ležerniju kombinaciju traperica, košulje i sakoa.

Zajedničku fotografiju na svom je profilu na Instagramu podijelila Drew uz emotivnu poruku dragim prijateljicama.

"20 godina ove trojke! Volimo jedna drugu i podupiremo jedna drugu. I uvijek će biti tako. Čestitamo našoj djevojci na zvijezdi Staze slavnih", napisala je Drew. 

Važan dan u Lucynu životu nije htjela propustiti ni njezina kolegica, koja također pamtimo iz "Charlijevih anđela", 56-godišnja Demi Moore koja je održala i prigodan govor.

Ella Dvornik operirala nos i pohvalila se novim izgledom: "Napravila sam to iz kozmetičkih, narcisoidnih razloga"