Neprepoznatljiva

Slavnu glumicu nismo navikli vidjeti ovakvu: Bez šminke i frizure, u opuštenom izdanju, potpuno druga osoba

Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Profimedia) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Drew Barrymore (Foto: Getty Images) +0 Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Galerija

Drew Barrymore snimljena je na odmoru u meksičkom gradu Tulumu, no nismo sigurni da bismo je prepoznali da smo je sreli.

Holivudska glumica Drew Barrymore u svijet showbusinessa ušla je već kao 11-mjesečna djevojčica i zaslužuje svaki odmor na koji pođe.

Pogledaj i ovo Heidi Klum (Foto: Profimedia) Vrući poljupci u Meksiku Toples odmor s mlađahnim dečkom: Proslavila se noseći odjeću, ali s 44 godine najradije hoda bez nje

Drew se ovih dana tako zaputila u meksički Tulum, zajedno s najmlađom kćeri Frankie i nepoznatom prijateljicom. Drew se na odmoru totalno opustila pa je tako snimljena u izdanju u kakvom je nismo navikli često vidjeti.

U širokoj haljini, šeširom na glavi i sunčanim naočalama izgledala je poprilično neprepoznatljivo no paparazzi su je ipak uspjeli primijetiti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Osim glumačke karijere, iza Drew su tri propala braka. S glumcem Willom Kopelmanom bila je u braku od 2012. do 2016. godine i s njim je dobila danas četverogodišnju kći Frankie i šestogodišnju Olive.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Prije Willa, bila je udana za komičara Toma Greena od 2001. do 2002. godine, a za ugostitelja Jeremyja Thomasa od 1994. do 1995. godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 2 Maja Šuput, Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 1 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 6 +6 Ples sa zvijezdama: Nastupaju Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Ples sa zvijezdama) - 5 Celebrity Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene