Drew Barrymore snimljena je na odmoru u meksičkom gradu Tulumu, no nismo sigurni da bismo je prepoznali da smo je sreli.

Galerija


Holivudska glumica Drew Barrymore u svijet showbusinessa ušla je već kao 11-mjesečna djevojčica i zaslužuje svaki odmor na koji pođe.

Vezani članci Ilustracija HZJZ objasnio smiju li djeca tijekom odmora izići iz učionice i što s hranom od kuće Pink (Foto: Profimedia) Ne mari ni za što: Potpuno se opustila u bikiniju, a pokazala je i brojne tetovaže na golom tijelu

Drew se ovih dana tako zaputila u meksički Tulum, zajedno s najmlađom kćeri Frankie i nepoznatom prijateljicom. Drew se na odmoru totalno opustila pa je tako snimljena u izdanju u kakvom je nismo navikli često vidjeti.

U širokoj haljini, šeširom na glavi i sunčanim naočalama izgledala je poprilično neprepoznatljivo no paparazzi su je ipak uspjeli primijetiti.

Osim glumačke karijere, iza Drew su tri propala braka. S glumcem Willom Kopelmanom bila je u braku od 2012. do 2016. godine i s njim je dobila danas četverogodišnju kći Frankie i šestogodišnju Olive.

Prije Willa, bila je udana za komičara Toma Greena od 2001. do 2002. godine, a za ugostitelja Jeremyja Thomasa od 1994. do 1995. godine.

Majina čestitka Grubniću pala u drugi plan zbog ove fotografije, nešto drugo ipak je više privuklo pažnju