Kamere su sve zabilježile!

Svi su gledali u Jovanu Joksimović zbog mini crvene haljine, a evo i koja su poznata lica slavila s poznatim glazbenikom do dugo u noć!

Željko Joksimović Željko Joksimović PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Željko Joksimović Galerija

Dragan Bjelogrlić, Čedomir Jovanović i Jovana Nikolić Mišković samo su neka od poznatih lica koja su se pojavila na rođendanu Željka Joskimovića u Beogradu.

Željko Joksimović proslavio je 50. rođendan, a proslavu koju mu je organizirala supruga Jovana Joksimović nisu propustile ni brojne poznate ličnosti iz Srbije.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

U prestižni lokal u kojem se slavlje odvijalo stigli su i njegovi roditelji Vesna i Branislav Joksimović, političar Čedomir Jovanović i njegova kći Jana Hart, umirovljeni nogometaš Zvezdan Terzić, političar Mlađan Dinkić i njegova supruga Tanja, glumac Dragan Bjelogrlić, manekenka Jovana Nikolić Mišković i brojni drugi.

Okupljene novinare je pred lokalom pozdravio i dobro raspoloženi slavljenik, koji je pritom otkrio i što je sam sebi poželio.

"Poželio sam sebi zdravlje. Kako već 50? Vidjet ću kad prespavam večeras hoće li sutra biti nešto drugačije. Jovana mi je svašta nešto poželjela, a poklonila mi je nešto jako dobro", izjavio je Željko.

Željko je dva dana prije rođendana održao koncert za pamćenje u Areni Zagreb, ujedno prvi nakon više od 500 dana bez velikih koncerata.

"Ovo je zaista prava prilika da se na dobar način vratimo u stare vode, da se družimo s publikom i da doživimo jednu vrstu katarze. Ne samo ja, nego cjelokupna moja ekipa, svi koji su na sceni i oko scene da se osjete ponovno živima", izjavio je Željko uoči koncerta.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) Nekad i sad Teško je povjerovati kako danas izgleda ova žena koja je nekad očaravala ljepotom, danas je beskućnica koju je nemoguće prepoznati!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana Huljić promijenila je frizuru i pokazala sad već poveći trbuščić: ''U moru plastike divno je vidjeti prirodnu ženu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene