Moćnija i od kraljice

O ovoj ženi ne znate gotovo ništa te ona vlada iz sjene, no Meghan i Harry jedino još njoj vjeruju

Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Doria Ragland (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Princ Harry i Doria Regland (Foto: Getty Images) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) Doria Ragland (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i Doria Ragland (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry sve više sužuju svoj krug ljudi od povjerenja, a jedna osoba na njih ima veći utjecaj od svih ostalih zajedno.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ovih su dana stalno na udaru žestokih kritika zbog svog ponašanja. Optužuju ih da su licemjerni, snobovi, pretjarno rastrošni, kao i da krše tradicije i ne poštuju pravila ponašanja kraljevske obitelji, pa nije ni čudo da se njihov krug prijatelja sve više sužuje. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Nakon što se pričalo o sukobu s Kate i Williamom, kao i s bližim Harryjevim prijateljima koji ne odobravaju Meghan, jedina osoba kojoj slavni par i dalje bezuvjetno vjeruje je Meghanina majka Doria Ragland. 

Iako Doria živi u Kaliforniji jako često posjećuje dom svoje kćeri i njezinog supruga princa. Kako je Meghan poznata po tome što voli naprasno otpuštati svoje savjetnike i asistente, čini se kako joj jedino još njezina majka odgovara. Kao i obično, princ Harry ju u svemu sluša pa se prema povjerljivom izvoru i on iznimno približio svojoj punici i spremno prihvaća sve njezine savjete. 

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkriva, kako većina odluka koju donesu princ Harry i Meghan, bilo da je riječ o osoblju ili nekoj životnoj odluci, na kraju potvrđuje Doria. Osim toga, čini se, kako bi upravo Meghanina majka mogla postati njezina glavna savjetnica, a tome bi mogla doprinijeti činjenica da ju 34-godišnji Harry obožava, te smatra da je ona izuzetno mudra žena.

Navodno je upravo Doria odgovorna za otkaz jedne od tri dadilje malenog Archiea, a čini se kako je njezin utjecaj na kraljevski par znatno snažniji od onog kraljice Elizabete, Harryjeve bake. Kraljica je već nekoliko puta opomenula svog unuka zbog ponašanja njegove supruge, no ništa se nije promijenilo. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto:Instagram) Dino i Viktorija Rađa (Foto: Instagram) Dino Rađa (Foto: Facebook) +1 Vjenčanje Viktorije Đonlić Rađe i Dine Rađe (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity 18. godišnjica braka: Upoznali su se dok je on bio oženjen, no kemija je bila prejaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene