Iskreno progovorio

Princ Harry iznenadio priznanjem koliko će on i Meghan imati djece i koji je razlog tome

Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ William, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry otkrio je kako on i Meghan Markle planiraju imati dvoje djece.

Princ Harry otkrio je kako on i njegova supruga, vojvotkinja Meghan Markle žele imati samo dvoje djece i to iz plemenitog razloga. Točnije kako bi pomogli spasiti planet na kojem živimo, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Naime, 34-godišnji Harry iznio je svoje iskreno mišljenje i stajalište u intervjuu sa slavnom znanstvenicom Jane Goodall. Raspravljajući o zastrašujućem utjecaju klimatskih promjena, uvjerio je Jane kako on i 37-godišnja Meghan planiraju imati samo još jedno dijete, uz sina Archieja koji je rođen u svibnju ove godine. Uz to je izjavio kako je nakon što je postao otac počeo gledati svijet drugim očima te da je to razlog zašto ne želi više od dvoje djece. Na taj način želi pomoći zaštiti okoliša.

"Sada to drugačije vidim, bez ikakve sumnje. Iako sam oduvijek htio pokušati zaštiti planet i prije nego sam postao otac ili se čak nadao da ću postati", izjavio je. 

Time je dao do znanja i da će postupiti u potpunosti suprotno od svog brata princa Williama i njegove supruge vojvotkinje Kate Middleton, koji ima troje djece, a glasine kruže i kako je četvrto na putu.

Intervju Harryja i Jane bit će objavljen u rujanskom izdanju britanskog magazina Vogue, čija će urednica upravo biti Meghan Markle. Na naslovnici će se naći 15 žena koje na svoj način mijenjaju svijet koje je ona sama odabrala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene