Dora Delbianco i Borko Perić razveli su se 2018., no unatoč tome ostali su u dobrim odnosima. Nakon svega, u Dorinom životu su se izdogađale velike promjene - zaljubila se u grafičkog dizajnera Radovana Švobu, a s njim sada čeka i dijete.

Galerija


Mnoge je 2018. iznenadila vijest da se dramaturginja Dora Delbianco (39) i glumac Borko Perić (39) razvode nakon 15 godina braka. 

Dora i Borko ostali su u dobrim odnosima unatoč rastavi i viđeni su u javnosti kako se grle i smješkaju, a sada, kako piše Gloria, ona očekuje dijete s grafičkim dizajnerom Radovanom Švobom

Promjene u životu dramaturginje dogodile su se jako brzo. One se u razdoblju od 10 mjeseci zaljubila i zatrudnjela, a uskoro bi trebala i roditi. 

Inače, bivši supružnici Dora i Borko upoznali su se u rodnoj Puli, no u početku su bili samo prijatelji. Vjenčali su se 2003. godine, a dvije godine kasnije dobili su kćer Irmu.

Bivši par spaja i Satiričko kazalište Kerempuh, u kojem Delbianco radi kao dramaturginja, dok je Perić dio glumačkog ansambla, tako da i dalje uspješno surađuju. 

Ovaj bikini ovako treba biti ili je jednostavno premalen? Ljepotica poznata po javnim prekidima pokazala previše