Borko Perić i Dora Delbianco u prosincu 2018. godine rastali su se nakon 15 godina braka.

Galerija


U prosincu 2018. godine saznalo se za razvod glumca Borka Perića i supruge, dramaturginje Dore Delbianco.

Vezani članci Premijera predstave Raspad sistema (Foto: Sandra Simunović/Pixsell) "Raspad sistema": Nova Kerempuhova predstava koja urnebesno uništava samu sebe Borko Perić i Dora Delbianco (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Prije samo mjesec dana pozirali su nasmijani: Domaći par rastaje se nakon 15 godina braka?

Par se rastao nakon 15 godina braka, a u njemu su dobili i kćer Irmu. O razlozima kraha još uvijek se nagađa, no saznalo se kako se Borko iselio iz zajedničkog stana.

Ipak, čini se kako je par ostao u korektnim odnosima, što zbog kćeri, što zbog posla, jer oboje rade u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, u kojem su nedavno imali premijeru predstave "Raspad sistema", koju je Borko režirao, a čija je dramaturginja upravo Dora.

Bivši supružnici na kraju su si čestitali poljupcem i nježnim zagrljajem, no nakon toga svatko je otišao na svoju stranu - Borko je nastavio slaviti s kolegama, dok se Dora diskretno povukla i otišla kući, prenosi Gloria.

"Naravno da svatko voli svoj posao i tko želi provoditi vrijeme s obitelji, mora uskladiti te stvari. Nekad je borba, nekad ide lako", jednom je prilikom otkrio glumac.

Naša pjevačica predsjednicu Kolindu moli za pomoć: "Uskoro ću možda prekršiti zakon, nemam više snage"

Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Prvi službeni izlazak bračnog para Ivanišević nakon rođenja sinčića: Njezina linija ukrala svu pažnju

Predivna u svakoj kombinaciji: Franka Batelić u minijaturnoj haljini pokazala noge i dekolte