Meghan Markle i princ Harry se nakon Vancouvera sele u Los Angeles, a kako kanadska vlast nije htjela platiti njihove zaštitare, tako ne želi ni američka.

Galerija


Američki predsjednik Donald Trump (73) u nedjelju je na Twitteru poslao jasnu poruku supružnicima Meghan Markle (38) i princu Harryju (35) u vezi s troškovima njihova osiguranja. 

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle (Foto: AFP) Prisjetili smo se kako je izgledalo kraljevsko vjenčanje Meghan i Harryja, pogledajte fotografije koje su obišle svijet Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan i Harry se često druže sa slavnom pjevačicom, a dala im je i nekoliko korisnih savjeta

"Sada su napustili Kanadu i preselili se u Sjedinjene Države, ali SAD neće plaćati za njihovo osiguranje. Neka sami plate!" odbrusio im je u javnosti. 

Ubrzo nakon toga oglasila se glasnogovornica bivšeg kraljevskog para i rekla da ne planiraju tražiti pomoć od američke vlade u pokrivanju troškova osiguranja. 

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne planiraju tražiti od američke vlade zaštitu. Već je napravljen aranžman za privatno financiranu zaštitu", istaknula je. 

Inače, Meghan i Harry su se sa sinom Archiejem, kako pišu strani mediji, preselili iz Vancouvera u Los Angeles. Tamo će Markle lakše ganjati glumačku karijeru koju je ostavila zbog kraljevske obitelji, a tamo živi i njezina majka Doria. 

Meghan je nedavno iznenadila javnost prvom ulogom, naracijom u Disneyjevu dokumentarnom filmu "Slon".  

 

Kći Zdravka Čolića voli uveseljavati seksi fotkama: On je uvijek držao do privatnosti, ali 18-godišnja Una je drugačija