Meghan Markle je od prošle godine, kako je otkrio njezin muž, princ Harry, željela povratak glumi.

Galerija


Meghan Markle (38) vratila se glumi, no u nešto drugačijem obliku u suradnji s produkcijskom kompanijom Disney, prenosi Sky News

Vezani članci Princ Harry Kažu da nakon ovog više ništa neće biti isto u kraljevskoj obitelji, a Harryjev potez uspoređuju s onim što je učinila princeza Diana Kraljica Elizabeta i Meghan Markle Kraljica nema milosti za Harryja i Meghan: Iako joj uskoro stiže novo praunuče, najavila je nove sankcije!

Naime, supruga princa Harryja je narator u dokumentarnom filmu "Elephant" koji će se od 3. travnja prikazivati na kanalu Disney+. Svjetski poznati studio je objavio tu vijest na Twitter, a kasnije su sve kratko komentirali iz Buckinghamske palače. 

"Disney je objavio priopćenje o projektu vojvotkinje od Sussexa u kojem posuđuje glas u dokumentarnom filmu", rekli su. Disneyja objava nije dobro primljena kod javnosti i komentirali su da je to Meghan sredio njezin muž s Bob Igerom koji je na čelu te produkcijske kompanije. 

"Začepite svoje uši", "Ne, hvala", napisali su neki. Drugi su poručili da će sigurno gledati film s djecom i da je poznata činjenica da će Meghan zaradu donirati organizaciji "Elephants Without Borders" ("Slonovi bez granica"). 

Inače, prije udaje za princa Harryja Meghan se bavila glumom, no imala je tek jednu zapaženu ulogu, u seriji "Suits". Čim se zaručila, odrekla se karijere, no čini se da će joj se opet posvetiti nakon što su se ona i muž 

Princ Harry je prošle godine otkrio da Meghan želi surađivati s kompanijom Disney. 

Nina Badrić u šoku: Ukrali joj identitet i koriste ga za reklamiranje proizvoda s kojim ona nema nikakve veze