sretno zaljubljena

Domenica napokon progovorila o dečku kojeg je uspjela dugo skrivati od javnosti, a sada se doznalo tko je!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica i Vilibald Vuco - 6 Domenica i Vilibald Vuco - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme Domenica Žuvela Domenica i Alan Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela +6 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela je u showu "Ples sa zvijezdama" otkrila da ima dečka, a sada se doznao i njegov identitet pa je za DNEVNIK.HR kratko prokomentirala njihovu vezu.

Pjevačica Domenica Žuvela bila je jedna od natjecateljica aktualne sezone showa "Ples sa zvijezdama", a prije svojeg ispadanja ispunila je obećanje koje je ranije dala Maji Šuput i otkrila je svoj ljubavni status.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela može li biti zgodnija? Vitke noge naše mlade pjevačice ukrale su show na modnoj reviji, a pokazala je i više od toga!

Domenica je priznala kako ima dečka i da to nije njezin prijatelj Vilibald Vuco koji joj se pridružio u posebnoj emisiji showa u kojoj su zvijezde pozvale svoje goste.

Sada je za magazin Story otkrila da joj je dečko odvjetnik Ivan Bačić s Korčule, a njihovu vezu kratko je prokomentirala za DNEVNIK.HR.

"Iako smo već jako dugo skupa, od samog početka veze odlučili smo i trudili se držati vezu van medija, iako je sad to izašlo javno, stvarno bih voljela da taj dio života držimo za sebe jer mi je draže da moj ljubavni život bude što privatniji, barem u onim granicama koliko može biti", kazala nam je Domenica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Inače, Domenici je u "Ples sa zvijezdama" mentor i plesni partner bio Alan Walme, s kojim je izgradila i pravo prijateljstvo, a show su napustili u desetoj emisiji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović Mladen Grdović +19 Mladen Grdović Celebrity Menadžer Mladena Grdovića otkrio detalje o njegovu stanju nakon tužnih prizora, zna se i što planira sljedeće!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +12 Snježana Mehun - 1 Celebrity Snježana Mehun u haljini s prorezom do boka izbacila vitke noge, a dekolteom je pokazala i više nego je planirala!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene