njezina vjerna publika!

Domenica prvi put objavila fotografiju s bratom i sestrom: "Napokon imamo sliku!"

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela - 4 Domenica Žuvela - 6 Domenica Žuvela - 2 Domenica Žuvela - 5 Domenica Žuvela - 3 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela +19 Domenica Žuvela Galerija

Domenica Žuvela na svojoj priči na Instagramu podijelila je rijetko viđenu fotografiju na kojoj pozira s bratom Lukom i sestrom Lindom.

Pjevačica Domenica Žuvela nastupala je u rodnoj Veloj Luci, a tamo su joj u publici podršku pružali brat Luka i sestra Linda. Nakon koncerta odlučila je na priči na Instagramu podijeliti njihovu prvu zajedničku fotografiju, na kojoj poziraju vrlo sretni.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

"Napokon imamo sliku. Braco i seka", dodala je vrckava Domenica u opis.

Za koncert ju je šminkala njezina sestra Linda, koja je po struci vizažistica, a videozapis našminkane Domenice podijelila je na svojem profilu na Instagramu, na kojem su joj u komentarima pisali i Domini obožavatelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Zuvela (@linda_zuvela)

"Doć doma na otok nakon 5 miseci i imat koncert među svojima je najlipši osjećaj na svitu... Hvala vam, uživala sam od prve do zadnje minute", priopćila je pjevačica.

Zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić, koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 5 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 6 +15 Milica Pavlović i Saša Matić Celebrity Seksi Srpkinja tijekom nastupa zaboravila na opasni prorez na haljini, pa pokazala više nego što je planirala

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +12 Anamarija Asanović Zanimljivosti Splitska dizajnerica iznenadila objavom fotke na kakvu inače od nje nismo navikli: ''Čisto savršenstvo poput božanstva''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene