Divna!

Domenica golišavo tijelo ne pokazuje često, ali napravila je iznimku zbog visokih ljetnih temperatura!

Domenica Žuvela Domenica Žuvela Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica Žuvela Domenica i Hana Huljić s prijateljicama Domenica Žuvela Domenica - 1 Domenica - 2 Domenica Domenica Domenica +1 Domenica Galerija

Domenica je oduševila pratitelje pozirajući u jednodijelnom kupaćem kostimu na jednom brodu na našoj obali.

Pjevačica Domenica ne voli puno pokazivati svoje golišavo tijelo, ali sad je napravila iznimku i objavila fotografiju u jednodijelnom kupaćem kostimu s crnobijelim uzorkom.

Pogledaj i ovo Domenica i Hana Huljić "Svašta novo radimo" Evo čime se Hana Huljić ovih dana bavila daleko od očiju javnosti, razotkrila ju je njezina kuma!

Domenica kleči na jednom od brodova i gleda unatrag dok se iza nje vidi obala jednog hrvatskog mjestašca i jedrilice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

Pratitelji su se u komentarima složili da izgleda predivno, a mnogi bi pozavidjeli na vitkoj liniji koju ova pjevačica ima.

Nakon ispadanja iz showa ''Ples sa zvijezdama'', u kojem je plesala s Alanom Walmeom, Domenica se nije previše pojavljivala u javnosti, a veliku zainteresiranost medija pridobila je najavivši svoj koncert, i to tek za osam godina, u Areni Zagreb 2030. godine.

"Najava koncerta, velikog koncerta u Areni 2030., za osam godina. Ja sam nekako uvijek bila optimist i vjerujem u bolju budućnost, i ovaj datum i ova godina je točno to. Vjera da će jedan dan za sve nas biti puno bolje. Nešto svjetlije, pozitivnije. Veselije. Na koncertu ćemo sigurno pjevati pjesme koje još nisu napisane, koje još ne postoje, ali imamo svakako posla oko toga. Meni je to toliko super, kad krenem razmišljati, prepustim se mašti. Kad shvatim koliko stvari se može u tih osam godina promijeniti, koliko ću se ja, kad budem jednog dana gledala ovaj intervju, najavljivala sam nešto što nisam ni znala kako će izgledati, kakva ću biti, izgledati za osam godina, hoću li imati djece, hoću li imati hrpu psića oko sebe, ne znam'', izjavila je za IN Magazin.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 1 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 5 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 4 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 3 +14 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 2 Celebrity Mlađahna manekenka skinula badić i prošetala plažom na odmoru s dečkom, nije se zamarala ostalim kupačima

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 6 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 5 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 4 +11 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 3 Celebrity Supruga jednog od najpoznatijih nogometaša svijeta pokazala nevjerojatno isklesano tijelo i ukrala svu pozornost znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene