Simbolično

Svjetski mediji raspisali su se o posebnom trenutku kada je lijes kraljice Elizabete stigao u Edinburgh, sve su zabilježili fotografi!

Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 2 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 2 Afp 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 2 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 1 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 4 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 1 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 2 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 1 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 2 Dolazak lijesa kraljice Elizabete u Edinburgh - 3 +13 Britanci se opraštaju od kraljice Elizabete II. - 2 Galerija

Zraka sunca zasjala je prema lijesu kraljice Elizabete II. u koloni koju je predvodio njezin najstariji sin i novi kralj Velike Britanije Charles III.

Poseban trenutak dogodio se kada je prema katedrali St. Giles u Edinburghu putovao lijes kraljice Elizabete II.

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) Stigla prinova Konačno lijepe vijest za kraljicu Elizabetu, nakon što joj je sin priuštio skandal, njegova kći rodila joj je 12. praunuče

Naime, u jednom dijelu kolone, koju je odmah iza lijesa predvodio novi kralj Velike Britanije i Commonwealtha Charles III., zasjala je zraka sunca.

Zraka je jako osvijetlila dio iza lijesa, a sve su uhvatili i tamošnji fotografi, pa je fotografija obišla svijet. Mnoge je zraka podsjetila na raj i na kraljicu koja je preminula prije nekoliko dana u svojem dvorcu u Balmoralu.

Slična stvar dogodila se i na sam dan njezine smrti. Nakon što se svijetom pročula vijest kako je kraljica loše, kasnije poslijepodne ispred Buckinghamske palače počeli su se okupljati građani i turisti kako bi ostavili cvijeće i svoje molitve za kraljicu. Padala je kiša, naročito u Balmoralu, u kojem je i preminula, a onda se odjednom na nebu pojavila duga. Sunce je zasjalo, a mnogima je ovaj divan prizor natjerao suze na oči.

Prekrasne fotografije podijelio je i Daily Mail.

''Duga u dvorcu Windsor me rasplakala. Kraljica duge poslala nam je znak'', glasi jedan komentar na Twitteru.

''Duga izbija dok se Union Jack večeras spušta na pola koplja u Windsoru. Izvanredna slika. Zbogom, gospođo'', pisalo je u drugom.

Duga se pojavila nedugo prije nego što je Buckinghamska palača objavila da je kraljica umrla, a neki ljudi već su dugu shvatili kao znak da nas je Elizabeta napustila.

Iza lijesa kraljice Elizabete u Edinburghu, u kojem joj se sada mogu pokloniti građani i turisti, putovalo je njezino četvero djece: Charles III., Anne, Andrew i Edward.

Omraženi član obitelji Andrew jedini nije imao vojničku odoru od njih četvero, a djeca su svoju majku čuvala i u samoj katedrali tijekom mise koja se održala.

Procesija do katedrale, nažalost, nije prošla bez incidenata. 22-godišnji mladić u jednom je trenutku izvrijeđao princa Andrewa nazvavši ga odvratnim čovjekom. Jeknulo je u tišini dok je trajala procesija, a policija je odmah silom sklonila mladića iz prvih redova.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 3 Kralj Charles III. - 1 Kralj Charles - 2 +7 Kralj Charles III. - 1 Celebrity Javnost je zabrinuta za zdravlje kralja Charlesa zbog jednog detalja, svoje sumnje podijelio je i liječnik

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 18 Meghan Markle - 10 +22 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Celebrity Kamere ulovile Meghan Markle u jednoj poprilično neugodnoj situaciji, ovo je teško i gledati!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene