Dodijeljene prestižne nagrade

Zvijezdi serije "Na granici" Marku Braiću Večernjakova ruža za Novo lice godine!

Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Nadia Cvitanović (Foto: PR) Nadia Cvitanović (Foto: PR) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (Foto: Instagram) Ivana Brkić Tomljenović (Foto: PR) - 2 Marko Braić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Ivana Brkić Tomljenović (Foto: PR) - 1 Ivana Paradžiković (Foto: PR) - 3 Ivana Paradžiković (Foto: IN Magazin) +0 Ivana Paradžiković (Foto: PR) - 1 Galerija

Dodjela "Večernjakove ruže" održana je večeras u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, glumcu Marku Braiću iz serije "Na granici" pripala nagrada za "Novo lice godine".

"Večernjakova ruža" nagrada je Večernjeg lista koja je i ove godine dodijeljena najpopularnijim osobama iz svijeta medija, glazbe i produkcije, a o čemu su odlučili glasovi čitatelja koji su se prikupljali do 15. ožujka.

Pogledaj i ovo Ivana Paradžiković Pobjednike birate vi! Nova TV ima 4 nominacije za Večernjakovu ružu: U jakoj konkurenciji su naši glumci, emisija i reporterka!

U kategoriji "Novo lice godine" Večernjakova ruža je pripala u ruke glumca Marka Braića koji utjelovljuje lik Luke Penave u seriji "Na granici" Nove TV.

"Da sam znao da ću dobiti nagradu zakopčao bih se! Prije svega hvala piscima koji su stvorili lik, hvala žiriju koji me nominirao i omogućio mi da osvojim prvu nagradu u svom životu. Hvala roditeljima i sestri koji su mi najveća podrška. Hvala i svim redateljima koji se ne boje dati priliku mladim glumcima. Ovo je dokaz da male uloge ne postoje. Hvala vam od srca", izjavio je uzbuđeni Marko.

Na svečanu dodjelu nagrada stigli su brojne poznate zvijezde, između ostalih i influencerica Sonja Kovač, glumice Nadia Cvitanović, Nina Erak, Petra Kraljev i Nives Ivanković, umirovljeni nogometaši Joško Jeličić i Stipe Pletikosa, nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević, novinar i reporter Andrija Jarak, televizijska voditeljica i urednica Ivana Paradžiković, pjevačica Jelena Rozga, glumac Janko Popović Volarić, voditeljica Mia Kovačić, poduzetnica Borna Kotromanić i mnogi drugi.

Nova TV je ove godina bila nominirana u pet kategorija i to za "TV osobu godine" nominirana je bila novinarka i reporterka Ivana Brkić Tomljenović, za "TV emisiju godine" nominirana je istraživačka emisija "Provjereno", u kategoriji "Glumačko ostvarenje godine" među nominiranima je bila glumica Nina Erak iz omiljene dramske serije "Na granici", a u kategoriji "Novo lice godine" nomirano je bilo čak dvoje glumaca iz iste serije, Nadia Cvitanović koju gledamo u ulozi Petre Masle i Marko Braić kojeg znamo i kao Luku Penavu, koji je nagradu ponio kući.

Nadia Cvitanović nam je u intervjuu ranije objasnila kako smatra da je do nominacije stigla napornim radom.

''U mom slučaju, mislim da je bilo presudno to što sam u isto vrijeme imala glavnu ulogu u kinohitu 'Osmi povjerenik' redatelja Ivana Salaja i glavnu ulogu u najgledanijoj seriji 'Na granici' u produkciji Nove TV. Kao što sam već navela, karijera mi se smjestila na svoje mjesto i također se dogodio dobar tajming'', objasnila je Petra što smatra presudnim za svoju nominaciju.

Zbog nominacije je uzbuđena i Nina Erak koja iskreno smatra kako je konkurencija u njezinoj kategoriji doista najbolja.

"Žao mi je što nisu nominirali posebno žene, a posebno muškarce jer bi nas više bilo nominiranih. Čestitam svima, naravno, nominacija je već pobjeda - obožavam sve ljude na popisu'', zaključila je i priznala nam da bi baš bila sretna da dobije nagradu jer voli ruže.

Jedan od najzgodnijih Hrvata Marko Braić u kratkom je roku osvojio srca publike, ali nominaciju za ovu nagradu nije očekivao.

''Zaista nisam očekivao nominaciju, nije mi bilo ni na kraj pameti da bih mogao biti nominiran. Na neki način nominacija mi je potvrda da sam na dobrom putu te dokaz da u glumi nema malih uloga", zaključio je i Marko poručio konkurenciji u svojoj kategoriji da želi sve najbolje.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: Instagram) +5 Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Celebrity Svoj privatni život drži u potpunoj tajnosti, ali ovaj put se nije skrivala od fotografa koji su je slijedili u stopu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene