Ni na kraj pameti

Jedan od najzgodnijih Hrvata u kratkom je roku osvojio srca publike, ali nominaciju za ovu nagradu nije očekivao

Marko Braić (Foto: Instagram) Marko Braić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Marko Braić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Instagram) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (FOTO: Dnevnik.hr) Marko Braić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Marko Braić (Foto: Instagram) Galerija

Glumac Marko Braić, zvijezda serije ''Na granici'', nominiran je za Večernjakovu ružu u kategoriji ''Glumačko ostvarenje godine''.

Lica i emisija Nove TV, njih čak pet, našli su se i ove godine među nominiranima za Večernjakovu ružu, nagradu Večernjeg lista, gdje se po kategorijama biraju najpopularnije osobe iz svijeta medija, glazbe i produkcije.

Pogledaj i ovo Drago Pezić, model (Foto: IN Magazin) Apoloni s plaže Kada ih vidite na plaži s isklesanim pločicama, prirodne morske ljepote padaju u drugi plan!

Za ''TV emisiju godine'' nominirana je istraživačka emisija ''Provjereno'', a u kategoriji ''TV osoba godine'' nominirana je novinarka i reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Brkić Tomljenović. U kategoriji ''Glumačko ostvarenje godine'' među nominiranima je Nina Erak, a u kategoriji ''Novo lice godine'' nalazi se čak dvoje glumaca iz popularne dramske serije ''Na granici''. To su Nadia Cvitanović i Marko Braić, koji glumi lik Luke Penave. Uoči dodjele nagrada, koja je 22. ožujka, razgovarali smo njim. 

''Zaista nisam očekivao nominaciju, nije mi bilo ni na kraj pameti da bih mogao biti nominiran. Na neki način nominacija mi je potvrda da sam na dobrom putu te dokaz da u glumi nema malih uloga."

Konkurenciji u svojoj kategoriji samo želi sve najbolje. 

''Generacijiski smo si dosta blizu i svatko od nas ulaže veliki trud u posao koji volimo. Mislim da nas ta ljubav čini sličnima i ja ih mogu samo podržati u tome i zaželjeti im svu sreću u daljnjem radu'', rekao nam je. 

Da osvoji Ružu, za njega bi to značilo da je uspješno obavio svoj zadatak te usrećio ljude dijeleći s njima lik Luke.

''Luka publiku zabavlja i to me veseli. Lijepo je nasmijati ljude u vremenu kada su svi zbog nečeg nasekirani. Njegove anegdote i afere opisuju s oduševljenjem ili ih poprate potvrdom i navijanjem, a naročito oni koji imaju stariju braću'', priča nam, 

Dosadašnjom je karijerom zadovoljan, ali, kako kaže za sebe, uvijek će naći prostor i vrijeme za samokritiku. 

Najveća podrška u svemu su mu sestrična s kojom živi, roditelji i sestra.

Kako glasati za Marka i ostale nominirane, pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene