Adriana Đurđević posljednjih dana dijelila je fotografije iz rodnog Dubrovnika, a čini se da se uputila u Francusku, gdje živi s Dujom Ćaletom-Carom.

Galerija


Djevojka našeg nogometaša Duje Ćalete-Cara (23), Adriana Đurđević (28) često privlači pozornost svojom ljepotom. 

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Diplomirana pravnica ovih je dana uživala u rodnom Dubrovniku s obitelji i prijateljima, a posljednjom fotografijom oduševila je brojne pratitelje. Adriana je pozirala golih ramena s ručnikom na glavi i sunčanim naočalama na licu nakon tretmana u salonu ljepote. 

"Alo, poznamo li se, sekice?", komentirala je njezinu fotografiju njezina sestra Antonela, s kojom je nedavno viđena kako se šeće Stradunom. "Top", "Predivna si", pisali su Adriani pratitelji, kojih ima više od 64.000 na Instagramu. 

Inače, prema objavi na Instagram storyju u nedjelju čini se da se zanosna brineta uputila u Francusku, gdje živi s dečkom Ćaletom-Carom, koji igra za nogometni klub Marseille. Naime, Adriana je podijelila fotografiju Azurne obale iz aviona. 

Grubnić objavio fotku s mamom Brankom, ona u atraktivnoj haljini pokazala noge: "Svaka čast ovoj ženi"