Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car odmaraju se na Azurnoj obali, a ona se fotografijama pohvalila na Instagramu.

Galerija


Djevojka našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara, 28-godišnja Adriana Đurđević ovih dana uživa u Francuskoj, gdje zajedno žive, a koliko joj je lijepo, dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Jedna od posljednjih it lokacija koje je posjetila bio je restoran "Dioe des Lices" u sunčanom Saint Tropezu, odakle se pohvalila fotografijom na kojoj pije kavu s potpisom modnog giganta Diora.

"Jedna pozitivna misao ujutro može ti promijeniti cijeli dan", napisala je Adriana uz objavljenu fotografiju.

Ona i pet godina mlađi Duje trenutačno plove Azurnom obalom, a na Instagramu je objavila i njihove preslatke fotografije u ljetnom izdanju.

Par je u vezi dvije godine, a ona se zbog njega preselila iz rodnog joj Dubrovnika u francuski Marseille. Po mišljenju mnogih, upravo su oni jedan od najljepših domaćih parova te plijene pažnju gdje god da se pojave, a dobili su nadimak "hrvatski beckhamovi". 

Seve objavila novu fotku u badiću: Bliži se pedesetoj, ali fanovi joj pišu da stari kao vino: ''Ma avion si''