Adriana Đurđević do nedavno je s dečkom Dujetom Ćaletom-Carem uživala u plovidbi po Azurnoj obali.

Galerija


Nakon luksuznog odmora u Saint Tropezu, djevojka nogometaša Duje Ćalete-Cara (23) uživa u Hrvatskoj. 

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Adriana Đurđević (28) pohvalila se u nedjelju fotografijom na otoku Lokrumu koji je nedaleko od njenog rodnog Dubrovnika, a nazvala ga je rajem. Diplomirana pravnica je pozirala na stolcu u vrućim traper hlačicama i mrežastoj majici sa sunčanim naočalama na licu. 

Kao i uvijek, Adriana je primila brojne komplimente za svoju fotografiju. "Kraljica", "Divna", "Woow", "Predivna djevojka, predivno mjesto", napisali su joj pratitelji. Osim što je pozirala u seksi izdanju, zanosna Dubrovkinja je objavila i Instagram storyje na kojima se u rezervatu Lokrum druži s paunima i zečićem. 

Inače, Đurđević je s Dujetom do nedavno plovila Azurnom obalom i dijelila zajedničke fotografije. Par, koji je u vezi dvije godine, dobio je nadimak  "hrvatski Beckhamovi".

 

Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini