Adriana Đurđević napravila je anketu pokraj fotografije svog obroka i otkrila odgovor svog dečka Duje Ćalete-Cara.

Galerija


Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (28) priznala je na Instagramu da ima neobičnu naviku i napravila je anketu da vidi što njeni pratitelji misle o tome. 

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 5 Skoknula u pekaru u košulji: Djevojka našeg nogometaša u seksi izdanju šeta francuskim ulicama

"Ima li vas još koji toliko volite svoj doručak? Na ponavljanju", napisala je oko 22 sata diplomirana pravnica pokraj fotografije svog obroka u kojem se ističe razno voće. Adriana je napravila anketu s odgovorima "ti si luda" i "daaaa", a uskoro je otkrila što je njezin dečko Duje odgovorio.

Naime, objavila je sliku na kojoj se vidi da je nogometaš stisnuo "ti si luda". "Hvala, ljubavi", napisala mu je Đurđević. Adrianu na Instagramu prati više od 66.000 ljudi i često privlači pozornost svojim slikama seks modnih kombinacija. 

Nedavno je pozirala u bijeloj košulji i preko nje je imala crni sako, a uz to je iskombinirala šešir i cipele koje su joj dosezale gotovo do koljena. Pravnica živi u Francuskoj s nogometašem jer Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

Lomila je muška srca, neki su zbog nje ostavljali supruge, a sad je progovorila o teškim trenucima u karijeri: "Nekad radiš greške"