Adriana Đurđević na Instagramu je otkrila djelić atmosfere s proslave rođendana svog dečka, našeg reprezentativca Duje Ćalete-Cara.

Galerija


Nakon što su ljetovanje proveli u rodnoj Hrvatskoj, jedan od naljepših naših parova koje nazivaju i "domaćim Beckhamovima", Adriana Đurđević i Duje Ćaleta-Car vratili su se u Francusku svojim obavezama. Iste ih nisu pokolebale u proslavama, a lijepa Adriana na svom je Instagramu otkrila djelić atmosfere 24. rođendana svog dečka.

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Naš reprezentativac svoj poseban dan proveo je u društvu svoje ljepše polovice, a sudeći po fotkama koje su objavili, sjajno su se zabavili. "Moj dečko slavi rođendan", napisala je odvjetnica uz fotografiju na kojoj pozira s nogometašem, dok su oko njih veliki ukrasi i baloni u raznim bojama. "Hvala svima", napisao je Duje u komentaru ispod fotografije u odgovoru brojnim obožavateljima koji su mu čestitali rođendan.

Ćaleta-Car i Adriana žive u Francuskoj, gdje on igra za nogometni klub Marseille.

Supruga našeg predsjednika otkrila što kod kuće nemaju, a neće ni imati: "To je naučeno ponašanje, to treba promijeniti"