Adriana Đurđević oduševila je pratitelje drukčijom modnom kombinacijom od prijašnjih.

Galerija


Djevojka našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara (24), Adriana Đurđević (28) često privlači pozornost svojim seksi modnim kombinacijama koje dijeli na Instagramu. 

Vezani članci Adriana Đurđević Lijepa djevojka našeg nogometaša pozdravila prosinac u mini haljini, gole noge su u prvom planu Adriana Đurđević - 2 Lijepa djevojka našeg nogometaša otkrila što voli raditi kasno navečer, dečko joj odgovorio: "Ti si luda"

Pravnica je i ovog puta izazvala reakcije brojnih pratitelja. "Miris svježe pečenog kruha", napisala je Adriana. Lijepa Dubrovčanka pokazala je da je u seksi izdanju skoknula do pekare.

Naime, pozirala je u bijeloj košulji i preko nje je imala crni sako, a uz to je iskombinirala šešir i cipele koje su joj dosezale gotovo do koljena. Adrianina modna kombinacija otkrivala je njezine istrenirane noge i dobila je brojne pohvale pratitelja. 

"Kako si lijepa", "Savršeno", komentirali su. "Ma daj, jesi realna", napisala joj je supruga nogometaša Luisa Ibaneza, Mateja Alegić. Oduševila je i svoju prijateljicu, influencericu Anamariju Raič. 

Inače, Adriana je pozirala u Cassisu, francuskom mjestu istočno od Marseilla jer njezin dečko Duje igra za nogometni klub Olympique de Marseille.

Franka Batelić otkrila dio luksuzne vile vrijedne oko 15 milijuna kuna koju uređuje sa suprugom Vedranom Ćorlukom