Roditelji ih zaštitili

ZABRANE I PRIJETNJE Ovo su djeca slavnih skriveni od javnosti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Djeca slavnih su poprilično medijski eksponirana sviđalo se to njima ili ne, no postoje i oni slavni roditelji koji im nastoje omogućiti što normalnije djetinjstvo.

Kada se živi pod budnim okom javnosti i paparazzima na svakom koraku jako je teško zaštiti svoju privatnost ili privatnost svoje djece, ali dosta celebrityja daje sve od sebe kako bi zaštititi svoju djecu. Evo nekoliko primjera djece poznatih koje nikada ne viđate u medijima.

Pogledaj i ovo Odbjegla nevjesta (Foto: IMDB) Svima omiljeni hit Kultna priča o mladenki koja bježi od oltara napunila je 20. rođendan, evo čime je osvojila srca publike

Channing Tatum i Jenna Dewan Tatum

Iako su joj roditelji jedni od najatraktivnijih glumaca današnjice i privlače veliku pozornost medija slike od njihove dvogodišnje kćeri Everly gotovo nigdje ne možete vidjeti. Glumci strogo čuvaju kćer od pogleda javnosti, a njene slike se pojave u javnosti jedino kada ih paparazzi uspiju slikati dok obavljaju obaveze po gradu. Kada glumci odluče objaviti sliku svoje kćeri na društvenim mrežama nikada ne pokazuju njeno lice nego sliku na kojoj je Everly okrenuta leđima.

Kate Beckinsale

Prekrasna britanska glumica i njezin bivši dečko, glumac Martin Sheen, roditelji su 16-godišnje Lily Mo Sheen koja je javnosti potpuno nepoznata. Za razliku od mnoge djece poznatih njenih godina koji rade razne kampanje za modne brandove ili plijene pažnju razuzdanim ponašanjem, Lily Mo se drži izvan pogleda javnosti i jedine prilike gdje je se može vidjeti su premijere filmova njenih roditelja.

Pisali smo i o djeci koja dobiju sve što požele. Pročitajte ovu zanimljivu priču.

Kate Hudson

Ako želite vidjeti slike djece glumice, jedino mjesto gdje to možete napraviti je Instagram profil Kate Hudson. Glumica i pjevač grupe Black Crowes, Chris Robinson, se jako zaštitnički odnose prema privatnosti svog sina Rydera pa ga niti mediji nemaju priliku slikati.

Julia Roberts

Iako je Julia Roberts 'miljenica Amerike' i svaki njen pokret se pomno prati, glumica se pobrinula za to da njena djeca ne žive takvim životom. Glumica i njen muž, Danny Moder, svoju djecu, Hazel, Phinnaeusa i Henry 'skrivaju' od oka javnosti i rijetki su trenuci kada imamo prilike vidjeti kako njihova djeca izgledaju. Jedna od takvih rijetkih prilika se nedavno dogodila kada je u javnost izašla slika obiteljskog portreta te su svi ostali šokirani koliko su njihova djeca narasla, s obzirom na to da ih se rijetko kad vidjelo otkad su rođena.

Adam Sandler

Ovaj šarmantni i humoristični glumac svoje dvije kćeri čuva kao kap vode na dlanu i uključuje se u sve njihove aktivnosti koliko god može. Iako Sadie i Sunny imaju tek 6 i 9 godina, javnosti su jako zanimljive pa Adam Sandler i njegova žena Jackie daju sve od sebe da ih zaštite od paparazza. Jedan od rijetkih trenutaka kada se u javnosti može vidjeti obitelj Sandler zasigurno je bio događaj iz 2014. godine kada je glumac svojim kćerima postavio štand za prodaju limunade, a kada je ta slika dospjela u javnost svi su bili oduševljeni time.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene