Život pod reflektorima

Klinci koji dobiju što požele - život iz snova pod koju cijenu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ova djeca slavnih imaju sve što požele. Najnovije igračke, dječje sobe iz snova, status dive i obožavanje sa svih strana, a roditelji šute i ispunjavaju želje.

Shiloh Jolie-Pitt

Pogledaj i ovo Brad Pitt Preslatko! Brad Pitt izrekao rijetki komentar o svojoj kćeri pa je ponosno pohvalio zbog talenta koji mu tjera suze na oči

Djeca Angeline Jolie i Brada Pitta od malih su nogu pod svijetlom reflektora jer su njihovi roditelji dvoje najpoznatijih glumaca u Hollywoodu. I dok Brangelina ima obožavanje fanova diljem svijeta, pažnju slavnih roditelja ipak najviše traži devetogodišnja Shiloh Jolie-Pitt.

Da je drugačija od svoje braće i sestara već je nekoliko puta rekla sama Angelina u intervjuima, no malena ima svoj karakteri ne misli odustati od njega. Voli se igrati s dečkima i oblačiti kao muško, pa je tako na crveni tepih stigla u odijelu – baš kao i njezina starija braća. Za svoj osmi rođendan od roditelja je tražila vlastiti skate park, a njezina želja bila je njihova zapovijed.

Blue Ivy Carter

Život je naklon i prema kćeri slavne Beyonce i još slavnijeg Jay-Z-ja. Četverogodišnja Blue još nije ni krenula u školu, a već je proputovala diljem svijeta. Njezin je ormar, baš kao i mamin, pun dizajnerske odjeće.

'Mislim da sam svjestan toga da ću vjerojatno biti otac najrazmaženijeg djeteta na svijetu', našalio se jednom prilikom Jay-Z, no vjerojatno nije bio daleko od istine. Malenoj su princezi roditelji za drugi rođendan iznajmili cijeli zološki vrt. Što reći više.

North West

Odmah iza Blue nalazi se dvogodišnja North, kći Kim Kardashian i Kanye Westa. Rijetko koje dijete se može pohvaliti time da je bilo u prvom redu modne revije na Paris Fashion Week. Iako to dokazuje svaki put kad se pojavi, šuška se da mala North ima pun ormar dizajnerske odjeće. Za svoj drugi rođendan njezini su slavni roditelji iznajmili Disneyland (Blue Ivy je zasigurno bila ljubomorna), a svi se pitaju kako će roditelji nadmašiti to.

Suri Cruise

Kći Katie Holmes i Tom Cruise još je jedna slavna klinka koja dobiva sve što poželi. I ova princeza ima svoj (skupi) modni stil, ali uživa i u igranju u prirodi. Od mame i tate je navodno dobila kućicu na drvetu u vrijednosti 655.000 kuna, prava sitnica zar ne? Kad su rođendani u pitanju ni njoj se ne može reći ne. Tatica je jednom prigodom tako iznajmio klizalište Rockefeller Centera za vrijeme blagdana – što je to za osmijeh njegove slatkice?

Imaju sve što požele, ali postavlja se pitanje pod koju cijenu? To je ipak na njihovim roditeljima da odluče.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene