Eliksir mladosti

Koja je njihova tajna? Ove žene NE stare!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove slavne glumice godinama se nisu mijenjale i neke su, nakon čak 20 godina, zadržale mladenački izgled. Kako im je to uspjelo?

Neke od najseksi glumica današnjice bile su jednako seksi prije 15, neke čak i 20 godina. Mnogi se pitaju kako im to uspijeva i jesu li kojim slučajem zaista pronašle eliksir mladosti. Donosimo top 6 slavnih dama koje s godinama izgledaju kao da nisu ostarile ni dana!

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley ''Dojurila mi je pomoći" Seks-bomba 90-ih snimila je vruće scene sa ženom koje je režirao njezin sin: "Obećala mi je kad sam imao osam godina..."

VIDEO Ukrala show: Kako bi itko ostao ravnodušan na JLo?

1. Sofia Vergara

Seksi Sofia kroz godine se zaista malo mijenjala, česti su i komentari kako upravo sada izgleda bolje no ikad. Tko zna, možda tome pridonosi i njezin zgodan zaručnik, pravi komad Joe Manganiello

2. Elizabeth Hurley

Za njom su uzdisali muškarci još iz vremena kad je hodala s Hughom Grantom (pogotovo od kad se pojavila u znamenitoj Versace haljini), a danas, u 50. godini života i nakon rođenja sina Damiana Charlesa, izgleda jednako fantastično.

3. Jennifer Lopez

Jedna od najseksi žena Hollywooda, J.Lo s vremenom je stekla reputaciju superžene. Glumi, pjeva, brižna je majka blizancima koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem i uvijek izgleda besprijekorno. 2000. godine na dodjeli Grammyja pojavila se u legendarnoj Versace haljini i od tada je apsolutni seks simbol. 

Fatalno privlačni: Najljepši holivudski par koji je zasjenio Brada i Angelinu

4. Sandra Bullock

Sandra, koju su često proglašavali miljenicom Hollywooda, i u 50. godini može se pohvaliti odličnom linijom i besprijekornim izgledom. Uvijek nasmijana i vesela, Sandra je i mama malenog Louisa, kojeg je posvojila 2010. godine. 

5. Halle Berry

Prva tamnoputa dobitnica Oscara u povijesti, može se pohvaliti i odličnim izgledom kroz dugi niz godina. Isto tako, 2013., u 47. godini, sa seksi francuskim glumcem Olivierom Martinezom dobila je prvo zajedničko dijete. Čini se kako je za Halle vrijeme stalo. 

6. Kate Beckinsale

Davne 2000. proslavila ju je uloga u 'Pearl Harbouru', a sve je očarala i svojom ljepotom. I danas zaista ne možemo naći manu mladolikom izgledu ove prekrasne 41-godišnje glumice. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene