Dino Jelusić pohvalio se na svom profilu na Facebooku velikom prilikom u svojoj glazbenoj karijeri.

Galerija


Dino Jelusić (29), koji je četiri godine bio član rock-benda Trans-Siberian Orchestra, pohvalio se novim velikim uspjehom u svojoj glazbenoj karijeri. 

Vezani članci Siniša Vuco - 2 Vuco se posuo pepelom nakon velikog uspjeha Dine Jelusića? Posvetio mu video, a sve je komentirao i mladi pjevač Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže"

"Izuzetna mi je čast što sam dio jednog od mojih najdražih bendova svih vremena. Telefonski poziv Davida Coverdalea nešto je o čemu svaki pjevač i glazbenik moje generacije može samo sanjati, i dalje mi sve izgleda potpuno nadrealno. Jedva čekam da krenem na put s Whitesnakeom i kao što mi je sam veliki DC rekao, da dam dio svog identiteta zvuku tog kultnog benda", napisao je pjevač na Facebooku. 

Dini su brojni pratitelji čestitali što će nastupati s legendarnom, britanskom hard rock grupom koju je 1978. osnovao David Coverdale. 

"Ako je netko ovo zaslužio, ti si! Bio si teen zvijezda, mogao si se utopiti u moru pjesmuljaka, a išao si težim putem gdje te srce vodilo. Uživaj u svakoj je*enoj sekundi s divovima na stageu! Svjetski, a naše!", "Bravo, Dino! Preponosna sam na tvoje uspjehe i divno je vidjeti koliko su te daleko odveli tvoja upornost i rad", neki su od komentara. 

Bend Whitesnake poželio je našem pjevaču dobrodošlicu na svojoj službenoj stranici.

"Apsolutno mi je drago što mogu pozdraviti izuzetno nadarenog Dinu Jelusića u Whitesnakeu. Slušali smo ga i promatrali otkad smo zajedno svirali u Zagrebu prije dvije godine. Zavoljet ćete ga!" istaknuo je Coverdale u priopćenju. 

Fanovi Whitesnakea u komentarima istaknuli da je Jelusić pravi talent. 

Inače, Dinu mnogi pamte po prvom dječjem Eurosongu 2003., na kojem je kao 11-godišnjak odnio pobjedu s pjesmom "Ti si moja prva ljubav" i stekao mnoštvo obožavateljica diljem Hrvatske. 

 

Isplivala nova zabrinjavajuća snimka nogometaša uhvaćenog u preljubu s mlađim djevojkama, evo kako je izgledao dok ih je vodio u hotel!

Pogledajte što je Bajaga napravio nakon što je nastupio na Rimčevoj svadbi, mnogi će mu pozavidjeti