Dino i Viktorija Rađa novi su gosti zabavnog serijala "Fakap" s Mijom Kovačić i Idom Prester, koji možete pratiti svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr-u!

Galerija


Dino i Viktorija Rađa novi su gosti serijala "Fakap", koji vode Mia Kovačić i Ida Prester.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Davor Gobac ispričao je sve o svojim razgolićenim avanturama i bliskim susretima s političarima, ovo morate čuti! Davor Gobac Davor Gobac prisjetio se kad je morao platiti kaznu zbog sablažnjivanja javnosti: "Bio sam gol, kao od majke rođen!"

Voditeljicama su otkrili nepoznate detalje iz svog života, a zajedno su se nasmijali do suza te su pokazale kako Dino uspijeva izaći na kraj s tri žene.

"Samo moramo njega malo ušutkati, toliko laje frajer, ne možemo do riječi doći", rekla je Viktorija ispred svog supruga referirajući se na njega samoga.

Mia i Ida tako nastavljaju potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV.

Novu epizodu pogledajte danas u 18 sati na portalu showbuzz.hr!

Kraljica Elizabeta iznenadila posljednjim potezom, četiri dana nakon smrti princa Philipa pokazala svima da kruna ne može čekati

Ella Dvornik i njezin suprug uzbuđeni zbog velike promjene, ostvarilo im se ono o čemu već dugo sanjaju