To samo on može!

Kakve je to gluparije Petreković radio s ekipom? ''Od frenda mama nas je ulovila, ne znam kak' ste vi cure s tim, ali...''

Mario Petreković je ispričao svoje nezgodne životne trenutke u novoj epizodi "Fakapa", a uz to je naravno voditeljice Miju Kovačić i Idu Prester uspio nasmijati do suza.

Komičar i glumac Mario Petreković gost je najnovije emisije zabavnog serijala "Fakap" u kojoj su Mia Kovačić i Ida Prester od njega pokušale izvući njegove najgore životne fakape, iako ih je na početku emisije pokušao uvjeriti kako ih on uopće nije imao i da je njegov život sam po sebi fakap.

Pogledaj i ovo Ivan Dečak - 2 Neumorna je! Maja Šuput okitila se još jednom titulom među brojnim poznatim kolegama i to sve zbog nezgodne životne priče!

Mario je Miju i Idu uspio nasmijati do suza i prije nego je snimanje emisije počelo, a onda je ipak odlučio s njima podijeliti nekoliko nezgodnih situacija koje će još dugo pamtiti, baš poput one kada je uništio jedan koncert s vatrogasnim aparatom za gašenje, a ispričao je sve i o avanturi u Novalji s jednim Talijanom koji se zvao Luca.

Glumac se prisjetio i nekih dana iz mladosti i druženja sa svojom muškom ekipom sve dok ih jednom prilikom u druženju nije omela prijateljeva mama i prekinula zabavu zabranjenu osobama mlađima od 18 godina.

O čemu se točno radi provjerite u našem videu!

Mia i Ida su s Marijem nastavile potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) +0 Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Celebrity I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene