Mario Petreković je ispričao svoje nezgodne životne trenutke u novoj epizodi "Fakapa", a uz to je naravno voditeljice Miju Kovačić i Idu Prester uspio nasmijati do suza.

Galerija


Komičar i glumac Mario Petreković gost je najnovije emisije zabavnog serijala "Fakap" u kojoj su Mia Kovačić i Ida Prester od njega pokušale izvući njegove najgore životne fakape, iako ih je na početku emisije pokušao uvjeriti kako ih on uopće nije imao i da je njegov život sam po sebi fakap.

Vezani članci Mia Kovačić, Ida Prester Mia Kovačić zamalo je završila u pritvoru, a Ida Prester se osramotila: ''Cijela dvorana je zašutjela, a klijent me više nikada nije nazvao!'' Mia Kovačić, Ida Prester Ida Prester i Mia Kovačić ogolile dušu: ''Izlazi ti naslov - u Parizu sam spavala s puno ljudi!''

Mario je Miju i Idu uspio nasmijati do suza i prije nego je snimanje emisije počelo, a onda je ipak odlučio s njima podijeliti nekoliko nezgodnih situacija koje će još dugo pamtiti, baš poput one kada je uništio jedan koncert s vatrogasnim aparatom za gašenje, a ispričao je sve i o avanturi u Novalji s jednim Talijanom koji se zvao Luca.

Glumac se prisjetio i nekih dana iz mladosti i druženja sa svojom muškom ekipom sve dok ih jednom prilikom u druženju nije omela prijateljeva mama i prekinula zabavu zabranjenu osobama mlađima od 18 godina.

O čemu se točno radi provjerite u našem videu!

Mia i Ida su s Marijem nastavile potragu za fakapom godine, o čemu zapravo odlučuje publika koja će tijekom cijele godine moći aktivno lajkati i komentirati fakape na društvenim mrežama portala showbuzz.hr i Nove TV. 

I nakon 20 godina braka savršen je kavalir prema supruzi koju je često branio od žestokih napada zbog njezine bujnije figure

Bez grudnjaka ispod bijele prozirne majice krenula na sastanak, još jednom dokazala da se ne zamara što će drugi reći