Diane Kruger i Norman Reedus postali su roditelji.

Galerija


Holivudska glumica Diane Kruger i njen glumački kolega Norman Reedus postali su roditelji, potvrdio je magazin People, no još uvijek nisu otkrili spol djeteta, ime, kao ni točan datum njegova ili njezina rođenja.

Vezani članci Život s djecom Život s djecom može biti urnebesan, ponekad se ponašaju kako pravi gremlini Diane Kruger i Norman Reedus (Foto: Profimedia) Beba u petom desetljeću: Slavni glumački par izgleda poprilično iscrpljeno u ulozi roditelja

41-godišnja glumici ovo je prvo dijete, a njenom dečku Normanu, koji ima 19-godišnjeg sina iz braka s glumicom Helenom Christensen, drugo. 

Tijekom trudnoće Diane dugo nije željela službeno potvrditi vijest o trudnoći, unatoč silnim glasinama koje su kružile, no priznala je kako se s Normanom osjeća drugačije. Vijest je potvrđena ove godine u svibnju tek nakon Filmskog festivala u Cannesu gdje se pojavila odjevena u široke haljine kako bi što uspješnije sakrila trbuh. No to više nije bio lak zadatak. 

"Dogodile su mi se određene stvari koje više neću prihvaćati. Mislim da kada ste s nekim u dugoj vezi, počinjete smišljati izgovore i raditi puno kompromisa koji su nužni da veza uspije. Ali mislim da sam na takvim stvarima nešto naučila i neće više pristajat na njih. Što sam starija sve više se fokusiram na ljude koje imam, mamu, bratu, djeda i svog dečka. Želim živjeti u sadašnjosti i ne previše brinuti o budućnosti", priznala je Diane i otkrila kako su je brojni ljudi u prošlosti razočarali.

Diane i Norman u vezi su tri godine, nakon što je ona prekinula s glumcem Joshuom Jacksonom.

Kraljica Elizabeta majci Meghan Markle ponudila je nešto što obitelji Kate Middleton nikad nije

Gadan prekid: Bivša misica javno se obračunala s bivšim koji ju je varao