Poznati su detalji tajne veze Jeffa Bezosa koja će ga koštati braka, ali možda i titule najbogatijeg muškarca na svijetu.

Galerija


Najbogatiji čovjek na svijetu i osnivač Amazona Jeff Bezos svojoj tajnoj ljubavnici Lauren Sanchez osam je mjeseci slao svoje erotske poruke i eksplicitne fotografije, vodio ju je na intimne večere, luksuzna putovanja svojim privatnim avionom vrijednim 422 milijuna kuna te na noćenja u skupim hotelima.

Vezani članci Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Evo tko je žena zbog koje je najbogatiji čovjek na svijetu ostavio suprugu poslije 25 godina Jeff i MacKenzie Bezos (Foto: Profimedia) Najbogatiji čovjek na svijetu razvodi se poslije 25 godina zbog afere s udanom voditeljicom

Sve to koštalo ga je 25 godina dugog braka sa spisateljicom MacKenzie Bezos.

Ta je vijest u svijetu odjeknula poput bombe, nakon što je magazin National Enquirer, koji ih je pratio mjesecima, objavio vijest o aferi, a sada su i procurile poruke koje je zaljubljeni Jeff slao Lauren te detalji njihove tajne veze.

"Ne moramo brinuti hoće li se padobran otvoriti jer skačemo zajedno. Dijelimo isti padobran koji će sletjeti sigurno. Odabrali smo jedno drugo", stoji u jednoj "šifriranoj poruci".

"Želim te mirisati, želim disati u tebe. Želim te čvrsto držati. Želim ljubiti tvoje usne. Volim te. Zaljubljen sam u tebe. Volim tebe živahnu djevojku. Pokazat ću ti to svojim tijelom, svojim usnama i očima, vrlo skoro", pisao je Jeff.

Osim braka, ljubavna afera Jeffa bi mogla koštati i titule najbogatijeg muškarca na svijetu, dok će njegovoj uskoro bivšoj supruzi donijeti upravo suprotno. Njegovo se bogatstvo procjenjuje na 890 milijardi kuna, a detalji o podjeli imovine zasad nisu poznati. 

Najpoznatija plus size manekenka istaknula obline u kombinaciji koju se većina žena ne bi usudila obući

Je li moguće da je prošlo već 17 godina otkako se rodila kći Rachel i Rossa? Pogledajte kako danas izgleda

Seve je jedne najnovijim fotografijama oduševila, druge zabrinula: ''Lijepa, ali nedostaje ti pet kila''