Nije primjereno

Glumica je ovu vruću scenu s kolegicom snimila prije 21 godinu, no kćerima i dalje brani da ju pogledaju

Denise Richards i Neve Campbell (Foto: Screenshot) Denise Richards i Neve Campbell (Foto: Screenshot) Screenshot 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards i Neve Campbell (Foto: Screenshot) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Denise Richards, Charlie Sheen (Foto: AFP) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Richards (Foto: Profimedia) Denise Lee Richards (Foto: Getty Images) Denise Richards (FOTO: Profimedia) Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) +0 Denise Richards i Charlie Sheen (Foto: Getty) Galerija

Denise Richards danas ima 48 godina, tri kćeri te je u drugom braku s Aaronom Phypersom.

Glumica Denise Richards nekad je bila jedna od najljepših u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Charlie Sheen (Foto: Profimedia) To nitko nije očekivao! Kći slavnih bivših supružnika iznijela uznemirujuće optužbe protiv vlastite majke, tvrdi da joj je život s njom bio pakao

Danas ima 48 godina, tri kćeri te je u drugom braku s Aaronom Phypersom, za kojeg se udala 2018. godine nakon godinu dana veze.

Prvi suprug bio joj je problematični glumac Charlie Sheen, s kojim ima dvije kćeri, 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je 7-godišnju Eloise posvojila 2011. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Podsjetimo, par se upoznao 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali da su zakopali ratnu sjekiru. Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

Iako je glumac nedavno viđen s najstarijom kćeri na slavnom festivalu Coachella, radi se o tome da tek sada pokušava uspostaviti bolji odnos s njima te biti otac u punom smislu riječi. S druge strane, mama Denise bila je prava lavica te se godinama borila da njezinim mezimicama baš ništa ne fali.

Glumica je nedavno otkrila kako kćerima i dalje brani da pogledaju film "Divlja igra", u kojem ona ima vruću scenu s kolegicom Neve Campbell i koji je snimljen prije 21 godinu. "Nisam im nikada dopustila da to gledaju. Jednom su mi spomenule taj film i bila sam u šoku da uopće znaju za njega. Svjesna sam toga da moje kćeri odrastaju i da će možda vidjeti tu scenu. Rekla sam im da bi jako cijenila da to ipak ne pogledaju, barem ne sad", otkrila je na početku glumica, koja se same uloge ne srami.

"I meni bi bilo neugodno da gledam svoje roditelje u seksi scenama", priznala je plavokosa Denise, koja je u kući instalirala i kamere kako bi kćeri uhvatila ako se iskradaju iz kuće bez njezina znanja.

"Semi ide u srednju školu, a u to vrijeme sam se i ja počela iskradati iz kuće. Zato sam i stavila kamere, a i da mogu vidjeti ako se tko mota oko naše kuće", poručila je na kraju glumica. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Joseph Baena i Arnold Schwarzenegger (Foto: Instagram) Joseph Baena i Mildred Baena (Foto: Instagram) Joseph Baena (Foto: Instagram) Arnold Schwarzenegger (FOTO: Getty) +4 Joseph Baena (Foto: Instagram) Celebrity Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene