Denise Richards danas ima 48 godina, tri kćeri te je u drugom braku s Aaronom Phypersom.

Galerija


Glumica Denise Richards nekad je bila jedna od najljepših u Hollywoodu.

Vezani članci Denise Richards (Foto: Profimedia) Udala se glumica za koju nikome nije jasno kako ju je Charlie Sheen pustio Charlie Sheen (Foto: Profimedia) Nitko ga ne želi zaposliti: Nekad jedan od najplaćenijih glumaca danas tvrdi da jedva preživljava!

Danas ima 48 godina, tri kćeri te je u drugom braku s Aaronom Phypersom, za kojeg se udala 2018. godine nakon godinu dana veze.

Prvi suprug bio joj je problematični glumac Charlie Sheen, s kojim ima dvije kćeri, 15-godišnju Sami i 13-godišnju Lolu, dok je 7-godišnju Eloise posvojila 2011. godine.

Podsjetimo, par se upoznao 1991. godine na setu filma "Loaded Weapon 1", a zaručili su se krajem 2001. godine. Pola godine kasnije bili su u braku, a zajedno imaju i dvije kćeri. 2005. godine Denise je prvi put ostavila supruga dok je čekala njihovo drugo dijete, no brzo mu se vratila u nadi da će riješiti probleme. To se nije dogodilo, a samo godinu dana kasnije Denise je predala papire za razvod te zatražila zabranu prilaska zbog prijetnji smrću.

Glumca je tada nazvala "pedofilom", a on nju "besposlenom i netalentiranom svinjom". Optužila ga je i za brojne prevare te ovisnosti o alkoholu i kocki. Oboje su se nazvali i "užasnim roditeljima", a Charlie nije štedio ni njezinu bolesnu majku.

Za par su uslijedile i borbe na sudu zbog skrbništva nad kćerima te Charliejevi skandali, no 2012. godine oboje su priznali da su zakopali ratnu sjekiru. Tako je Denise u svojim memoarima jednom prilikom napisala kako su "imali prekrasnu ljubavnu priču, ali i jedan od najgorih razvoda".

Iako je glumac nedavno viđen s najstarijom kćeri na slavnom festivalu Coachella, radi se o tome da tek sada pokušava uspostaviti bolji odnos s njima te biti otac u punom smislu riječi. S druge strane, mama Denise bila je prava lavica te se godinama borila da njezinim mezimicama baš ništa ne fali.

Glumica je nedavno otkrila kako kćerima i dalje brani da pogledaju film "Divlja igra", u kojem ona ima vruću scenu s kolegicom Neve Campbell i koji je snimljen prije 21 godinu. "Nisam im nikada dopustila da to gledaju. Jednom su mi spomenule taj film i bila sam u šoku da uopće znaju za njega. Svjesna sam toga da moje kćeri odrastaju i da će možda vidjeti tu scenu. Rekla sam im da bi jako cijenila da to ipak ne pogledaju, barem ne sad", otkrila je na početku glumica, koja se same uloge ne srami.

"I meni bi bilo neugodno da gledam svoje roditelje u seksi scenama", priznala je plavokosa Denise, koja je u kući instalirala i kamere kako bi kćeri uhvatila ako se iskradaju iz kuće bez njezina znanja.

"Semi ide u srednju školu, a u to vrijeme sam se i ja počela iskradati iz kuće. Zato sam i stavila kamere, a i da mogu vidjeti ako se tko mota oko naše kuće", poručila je na kraju glumica. 

Slavni snagator i bivša ljubavnica s kojom ima dijete viđeni na istom mjestu na obilježavanju posebnog dana