Toliko je emocija

Otac Denisa Barte: ''Priželjkivali smo pobjedu samo kako bismo pomogli drugima''

Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Denis i Nebojša Barta (Foto: Dnevnik.hr) Reakcija Martine Tomčić na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) Reakcija Maje Šuput na nastup Denisa Barte (Foto: Dnevnik.hr) +0 Denis Barta proglašen pobjednikom Supertalenta (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Nakon što je njegov sin Denis Barta proglašen pobjednikom šeste sezone Supertalenta, njegov otac Nebojša u nekoliko je rečenica s nama podijelio svoje dojmove ovog velikog trenutka.

Poslije sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija u nedjeljnoj emisiji proglašen je i pobjednik šeste sezone Supertalenta. Srca publike osvojio je Denis Barta, a njegov otac Nebojša s nama je podijelio dojmove nakon ovako velikog trenutka.

Pogledaj i ovo Supertalent -Dupin (Video: Supertalent) - 4 Još nikome nije jasno Izvedba od par sekundi: Kandidat o kojem se dugo pričalo ponovio je svoj bizarni nastup

''Prije svega htio bih zahvaliti svima koji su glasali za Denisa. Ovo je pobjeda namijenjena svim osobama s invaliditetom. Dakle, došli smo s tom namjerom da Denis da podršku i da osobe s invaliditetom shvate da se mogu s nečim baviti i da imaju podršku od svih nas'', započeo je otac Sarajlije koji je svojim emotivnim izvedbama dirnuo srca publike i žirija. 

Priznao je da su bili donekle zabrinuti dok su je trajao prednatjecateljski dio.

''Razlog tome bio je što su Denisa godinu dana ranije eliminirali iz jednog showa zbog invalidnosti, a dvije godine ranije isto to mu se dogodilo bez obzira na to što je prošao kod žirija, ali produkcija je produkcija. Ovim putem želim zahvaliti svima koji su vjerovali u Denisa i koji su dali glas. Oni su dali glas Denisu, ali su dali glas i svim osobama s invaliditetom. Ne znam što bih točno rekao jer toliko je emocija u glavi, sad bih vam mogao pričati do pet sati ujutro'', rekao je Denisov otac.

Zanimalo nas je kakvi su njihovi planovi sada nakon pobjede.

''Mi smo javno rekli da će mogući osvojen novac pola biti za bolesnu djecu u Hrvatskoj, a pola za bolesnu djecu u Bosni i Hercegovini. Denis neće zadržati novac, donirat će ga. Priželjkivali smo i željeli da Denis pobijedi samo kako bismo pomogli drugima. I, eto, uspjeli smo'', zaključio je Denisov otac. 

Reakcije žirija na Denisov nastup možete pogledati OVDJE. 

Njegovu izvedbu pjesme ''Ostala si uvijek ista'' možete pogledati OVDJE. 

O dirljivoj Denisovoj životnoj priči možete čitati OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene