Denis Barta u polufinalu Supertalenta izveo je pjesmu Miše Kovača ''Ostala si uvijek ista''.

Galerija


Njemu je 20 godina, dolazi iz Sarajeva, a u audicijskoj emisiji Supertalenta nema koga nije oduševio i ganuo s Oliverovom pjesmom ''Oprosti mi pape''.

Vezani članci Tvoje lice zvuči poznato - 1 Tko je novi par na estradi i kako to izgleda kad legenda Mišo zahrče, pogledajte u našem videu! Mate Mišo Kovač Pogledajte kako su tekle pripreme za nastup u tijelu legende domaće glazbe, tajna je u brkovima!

Naravno, riječ je o Denisu Barti koji je ovoga puta nastupio s pjesmom Miše Kovača ''Ostala si uvijek ista''.

''Ja mislim da je svaka riječ suvišna i neadekvatna. Denis je supertalent, vi ste super otac i i super čovjek, vi ste van svake kategorije. Ja nekako smatram da moj život bez glazbe ne bi imao smisao, a onda gledam Denisa i shvatim da bez Denisa i njegove glazbe naš život ne bi bio bogat i oplemenjujuć'', Martinine su riječi. 

Kad je njegova izvedba u pitanju, emotivna je bila i Maja Šuput. 

''Postoje nastupi kao kad je Denisov kad je glupo reći koliko je on bio sjajan. Ovo što je on izveo... Ti spadaš u heroje, a ne samo u supertalent. On je poseban, mi nismo bitni, on je bitan. Možeš biti najponosniji jer si bio fenomenalan'', dirnuta je bila Maja njegovim nastupom. 

I Janku je bilo teško naći prave riječi. 

''Ti i tvoja obitelj ste inspiracija za nas. Hvala ti'', bio je kratak. 

Davor mu je čestitao na nastupu. 

''Malo je reći da si supertalent, ali ne znam da li postoji nešto više od toga'', ganut je bio Davor. 

Najnovije informacije prati na službenoj stranici Supertalenta.