Denis Barta za finale Supertalenta izabrao je jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ''Vratio sam se živote''.

Galerija


Denis Barta iz Sarajeva srca publike osvojio je već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme ''Oprosti mi pape'' Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba ''Ostala si uvijek ista'' Miše Kovača, a i ovoga puta rijetki su ostali imuni na njegovu pojavu na pozornici. 

Vezani članci Kemal Monteno (FOTO: Robert Anic/PIXSELL) Legendarni Kemal Monteno napustio nas je prije 6 godina, lijepo je prisjetiti se njegovih najvećih hitova Severina - 2 Seve objavila zaboravljenu seksi fotku, a dan ranije se prisjetila posebnog glazbenika kojeg više nema

Denis je za finale Supertalenta izabrao jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ''Vratio sam se živote''. Članovi žirija suze su teško suzdržavali. 

''Roj misli. Denis je na ovoj pozornici Superrtalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zhavalnosti. Sreće iz razloga što mi je dao priliku da promislim koja je moja svrha ovdje, koja je svrha bilokoga u publici, koja je svrha naših gledatelja i otvorio je mnogima oči da je Denisov Supertalent da nam svima skupa očita jednu životnu lekciju, a to je koje stvari su u životu stvarno bitne'', zaključila je Martina. 

''Prvo ti suze krenu, pa navala sreće. Kad gledaš Denisa sretan si i zahvalan si, malo ljudi nas danas impresionira, ali kad ti netko tako dirne srce, onda to zaista iziskuje i zahvalu i aplauz i divljenje'', Majine su riječi. 

''Denisov dolazak obogaćuje sve naše živote i ukazuje na jednu unutarnju ljepotu života'', komentirao je Janko. 

''Siguran sam da će Denisov nastup podijeliti neke, ali i za jedne i za durge ja imam za reći samo ovo: Svatko ima pravo sanjati i baš nitko nema pravo dirati naše snove'', Davorov  je osvrt na Denisov nastup. 

O dirljivoj Denisovoj životnoj priči više možete pročitati OVDJE. 

Njegovu izvedbu pjesme ''Ostala si uvijek ista'' Miše Kovača pogledajte OVDJE.