zasluženo opuštanje

Nakon seksi suradnje pobjegle su na zajednički odmor, a samo rijetki mogu vjerovati da one zapravo nisu sestre!

Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +0 Demi Moore (Foto: Instagram) Galerija

Demi Moore je prije nekoliko dana predstavila kampanju koju je snimila sa svojim kćerima, a odmah nakon toga pobjegle su na odmor u Grčku.

Glumica Demi Moore (58) i njezina kći Rumer Willis (32) bile su prave zvijezde na plaži u grčkom Mikonosu ovoga tjedna. Dinamični duo skinuo se u minijaturne badiće te su uživale u društvu prijatelja, a mnogi nisu mogli odoljeti komentarima da izgledaju više kao sestre nego kao majka i kći.

Pogledaj i ovo showbuzz sve je dirnula Najstarija kći slavnoga glumca koji je rastužio sve zbog dijagnoze objavila nikad viđene obiteljske fotke

58-godišnja Demi, 32-godišnja Rumer, 29-godišnja Scout i 27-godišnja Tallulah pozirale su nedavno u crnim badićima i izazvale divljenje obožavatelja, a glumica se tim izdanjem pohvalila i na svom profilu na Instagramu. U prvom planu našli su se tako dekoltei i njihove besprijekorne linije koji su malo koga ostavili ravnodušnim. Odmah nakon snimanja pobjegle su na zasluženi odmor.

Glumica je kćeri dobila u 13-godišnjem braku s Bruceom Willisom, a bivši supružnici ostali su u prijateljskim odnosima nakon razvoda. U braku su bili od 1987. do 2000. godina, a i danas se često druže, što Bruceovoj sadašnjoj supruzi Emmi nimalo ne smeta pa su svi zajedno proslavili i njihovo vjenčanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene