Bruce Willis i Ema Heming zaljubili su se 2007. godine kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a ljubavna idila traje do dana današnjeg.

Galerija


Bruce Willis se 2000. godine rastao od Demi Moore nakon 13 godina braka, a glumcu ni na kraj pameti u tom trenutku nije bila ideja da će se ponovno zaljubiti preko ušiju. Srećom, sve se promijenilo 2007. godine kada je preko zajedničkog prijatelja upoznao manekenku Emmu Heming. Unatoč činjenici što je ona 23 godine mlađa od njega, par se zaljubio na prvi pogled.

Vezani članci Rumer Willis U uskom kompletiću koji se gotovo stopio s tijelom istaknula je figuru za koju se namučila, a ni grudnjak nije nosila Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Nisu skidali osmijeh s lica: Poslije propalog braka osvojila ga je 23 godine mlađa ljepotica

Pred oltar su stali dvije godine kasnije na svečanosti na Beverly Hillsu, a među brojnim poznatim uvanicima bili su Willisova bivša i njezin tadašnji suprug Ashton Kutcher. Kćeri koje je Bruce dobio s Demi, Rumer, Scout i Tallulah, također su bile na vjenčanju, a svi su se divili skladnoj obitelji i njihovu prijateljstvu unatoč razvodu slavnih glumaca.

Emma i Bruce su 2012. godine dobili prvo zajedničko dijete, kćerkicu Mabel, a dvije godine kasnije na svijet je stigla i Evelyn. Nakon deset godina braka 2019. godine sretni par je obnovio svoje zavjere na romantičnoj ceremoniji. "Mislim da smo se od prvog trenutka počeli poštovati i u tome leži tajna našeg skladnog braka. On me nasmijava. Smiješan je i pametan i zbog njega sam uvijek sjajno raspoložena", rekla je Emma u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Demi Moore nikada im nije bila prepreka, već upravo suprotno. Sjajno se složila s novom suprugom svog bivšeg i upravo to je razlog zbog čega cijela njihova obitelj funkcionira odlično. "Iznimno je poštujem. Prihvatila me u svoju obitelj jednako kao što sam i ja nju prihvatila u svoju", komentirala je Emma odnos s Demi.

Prošle godine su se svi bojali da je njihovoj ljubavi došao kraj kada je Bruce Willis objavio da karantenu provodi s Demi Moore i njihovom djecom. Ipak, svima osim njima je to bilo neobično, a kasnije su samo rekli da činjenica što Bruce provodi vrijeme s Demi nije nimalo čudna. Odnose u obitelji te kako se svi slažu komentirale su i njegove starije kćeri, a isticale su nekoliko puta da su sretne što sve dobro funkcionira te svoju obitelj ne bi mijenjale ni za što.

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Zbog teške bolesti morali su spavati odvojeno, a nakon smrti supruga kojeg je volio cijeli svijet s njegovom djecom bila je na sudu