Slavna pjevačica Demi Lovato godinama se bori s ovisnošću o alkoholu i drogama, a poroci su ostavili posljedice i na njezin izgled.

Galerija


Pjevačica Demi Lovato godinama je otvoreno govorila o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama, a nakon posljednjeg kolapsa čvrsto je odlučila izboriti se za život bez poroka.

Vezani članci Naya Rivera Kolege i prijatelji nadaju se da će glumicu pronaći živu, potraga je u tijeku: ''Molite za nju'' Slika nije dostupna Žena od 500 kg posebnim teretnim avionom odvezena na operaciju

Navodno se maknula od starog društva, prijavila u kliniku za odvikavanje, a pronašla je i novu ljubav, dizajnera Henryja Levyja, koji se i sam borio s ovisnošću. Nakon što je par nekoliko puta viđen kako izmjenjuje poljupce i zagrljaje, obožavatelji mlade glazbenice ponadali su se kako joj je sve napokon krenulo na bolje.

No onda se početkom ožujka saznalo kako je par prekinuo jer Demi ipak nije htjela imati partnera koji ima problematičnu prošlost kao ona, zbog straha da ponovno ne posrne.

Demi se sama želi izboriti sa svojim porocima pa je tako nedavno krenula i na boks ne bi li izgledala i osjećala se bolje. No unatoč tom trudu, zbog terapije koju prima i depresije od koje pati od tinejdžerskih dana, posljednjih je mjeseci uspjela dobiti nekoliko kilograma. 

Nedavno je viđena kako izlazi iz tattoo salona u kojem je istetovirala ime svog pokojnog prijatelja Tommyja Trusella. Iako su je paparazzi uspjeli uočiti, kako se prošetala u neobičnoj trenirci širokog kroja i bez trunke šminke, Demi bi njezini fanovi vjerojatno teško prepoznali. 

Demi već godinama vodi i borbu s kilogramima, o kojoj je također otvoreno govorila.

Ljubila je niz slavnih faca, no pred oltar će ju odvesti samozatajni frajer za kojeg nitko nije čuo