Pjevačica Demi Lovato godinama je otvoreno govorila o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama.

Galerija


Pjevačica Demi Lovato krajem srpnja 2018. godine predozirala se u svom domu nedugo nakon što je proslavila 6 godina "čistoće".

Vezani članci Miroslav Škoro (Foto: Dnevnik.hr) Miroslav Škoro prekida kampanju za predsjednika na 24 sata: "Nemojte me ništa pitati o politici" Demi Lovato i Henry Levy (Foto: Profimedia) Posrnula pjevačica trijezna je 100 dana i više ne skriva novog dečka koji je poznat javnosti

Pjevačica je godinama otvoreno govorila o borbi s ovisnošću o alkoholu i drogama, a nakon posljednjeg kolapsa, čvrsto je odlučila izboriti se za život bez poroka.

Tako se navodno maknula od starog društva, prijavila u kliniku za odvikavanje, a pronašla je i novu ljubav, dizajnera Henryja Levyja koji se i sam borio s ovisnošću. Nakon što je par nekoliko puta viđen zajedno kako izmjenjuje poljupce i zagrljaje, obožavatelji mlade glazbenice ponadali su se kako joj je sve napokon krenulo na bolje.

A onda se početkom ožujka saznalo kako je par prekinuo, jer Demi ipak nije htjela imati partnera koji ima problematičnu prošlost kao ona iz straha da ponovno ne posrne.

A da se pjevačica itekako promijenila od tog nesretnog događaja pokazuje i činjenica da je počela boksati u želji da bude što snažnija i zdravija, no unatoč tome, natukla je poprilični broj kilograma. Naime, tijekom nedavnog šopinga na Beverly Hillsu, brinetu smo jedva prepoznali u trenirci i natikačima te sa šiltericom na glavi.

Demi već godinama vodi i borbu s kilogramima o kojoj je također otvoreno govorila, no sada je doista neprepoznatljiva. Ipak, ne odustaje od borbe za kvalitetniji život. Uvjerite se sami u našoj galeriji.

Na Instagramu pločice, na Bahamima trbuščić: Čini se da se i ova ljepotica tu i tamo fotošopira