Iako ima tek 26 godina, pjevačica Demi Lovato imala je vrlo buran život.

Galerija


Pjevačica doista izgleda sretno.

Iako ima tek 26 godina, pjevačica Demi Lovato imala je vrlo buran život.

Vezani članci Demi Lovato (Foto: Instagram) Prošlog ljeta pronašli su ju na podu vile, a danas živi zdravo i upravo je pokazala novog dečka Demi Lovato (Foto: Profimedia) Slavnu pjevačicu jedva smo prepoznali zbog viška kilograma

Bivša Disneyjeva zvijezda imala je svega 10 godina kada je dobila svoju prvu televizijsku ulogu, no umjesto da budu ponosna na nju, djeca iz škole bila su nevjerojatno zla prema njoj. "Kad sam imala 12, u školi je potpisana peticija koja me trebala potaknuti da se ubijem. Nazivali su me ku**om i govorili mi da sam debela i ružna. Znam da ih nisam trebala slušati, no sve sam uzimala k srcu. Mislila sam čak da nemam prijatelje baš zato što sam debela."

Kao odgovor na vršnjačko maltretiranje, Demi se počela izgladnjivati. "Tjerala bih se na povraćanje i do šest puta dnevno", priznala je kasnije, a s bulimijom i depresijom borila se i 2008. godine nakon što je njezin debitantski album "Don't Forget" prodan u pola milijuna primjeraka. Sljedeće godine, sa samo 17 godina, Demi je prvi put probala kokain i tu je sve počelo jer joj se svidjelo. "Živjela sam 100 na sat i mislila kako ću umrijeti mlada. Mislila sam da neću doživjeti 21."

2010. godine okorjelo je tulumarila te nije štedjela na alkoholu i drogama, no smirila ju je ljubav glumca Wilmera Valderrame, najpoznatijem po ulozi u seriji "Lude sedamdesete". Par je tijekom šestogodišnje veze nekoliko puta prekidao, no uvijek bi pronalazili način da se vrate jedno drugome.

"Strast među nama nikad se neće ugasiti, no naučila sam da ne mogu tražiti od drugih da me upotpune kada se osjećam usamljeno. Stalno sam se pitala jesam li donijela pravu odluku. Ne znam jesam li ga zauvijek izgubila, no moje će srce uvijek biti uz njega", otkrila je 2016. godine Demi poslije konačnog prekida, nakon kojeg je ponovno zaglibila u ovisnost.

Sve je kulminiralo u srpnju 2018. godine kada se pjevačica predozirala u svom domu, iako se nekoliko mjeseci prije na koncertu u New Yorku pohvalila obožavateljima kako je čista već 6 godina. "Jučer, prije 6 godina, pila sam votku iz plastične boce u 9 ujutro i povraćala u automobilu. Sjećam se da sam tada pomislila kako mi to više nije zabavno i da sam postala ista kao moj otac", rekla je tada.

Ipak, nakon posljednjeg kolapsa i završavanja na rehabilitaciji Demi je obećala obitelji, prijateljima i obožavateljima da ovoga puta neće posrnuti te će uskoro proslaviti godinu dana čistoće. 26-godišnjakinja nedavno je viđena u Los Angelesu u društvu prijatelja s kojima je planinarila te je bila odlično raspoložena unatoč činjenici da je u toj borbi nabacila koji kilogram viška.

Brineta se posljednjih godinu dana okružila bliskim prijateljima koji joj pomažu da bude dobro, a nakon nekoliko tjedana viđanja prekinula je i vezu s dizajnerom Henryjem Levyjem, koji je bivši ovisnik. Naime, Demi nije htjela riskirati te ponovno završiti u lošem društvu, a čini se kako su joj prijatelji doista najveća utjeha u ovim trenucima.