prekidi koji su obilježili 2020.

Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Galerija

Prisjetite se domaćih i stranih slavnih parova čiji su prekidi najviše iznenadili javnost u 2020. godini.

Godinu iza nas obilježili su pandemija i potresi, a 2020. je mnogim slavnim parovima donijela i ljubavne brodolome.

Pogledaj i ovo Channing Tatum (Foto: Profimedia) novi holivudski par Šuškalo se da se zaljubila u kolegicu, no sada je nakon mjeseci nagađanja potvrdila da je u vezi s miljenikom žena

Neki su okončali dugogodišnji brak, neki tek višemjesečnu vezu, a u nastavku se prisjetite domaćih i stranih slavnih parova čiji su prekidi najviše iznenadili javnost u 2020. godini.

Tatjana Jurić i Ivan Zubak

Za radijsku voditeljicu i zagrebačkog poduzetnika godina je započela pomirenjem i na Valentinovo su otkrili da su ponovno zajedno. Ubrzo zatim su se i zaručili, a iako to javno nisu komentirali, odao ih je prsten koji je Tatjana pokazala na fotki s Ninom Badrić. Od javnosti su skrivali i planove za vjenčanje, no doznalo se da se ono trebalo odviti u lipnju, ali je odgođeno zbog pandemije koronavirusa.

U rujnu je časopis Story pisao da Tatjana već neko vrijeme ne nosi zaručnički prsten, a ona je u studenom u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju potvrdila prekid i otkrila što im je presudilo.

"Prekid se zaista dogodio. Kumovao mu je izostanak svega onoga što jedan takav prsten simbolizira", ispričala je voditeljica.

Ivana Mišerić i Sandro Mur

Radijska voditeljica i suosnivač hrvatsko-slovenske tvrtke Bellabeat prekinuli su sredinom 2020., nakon gotovo dvije godine veze. Ivana se iselila iz Sandrova luksuznog stana u centru Zagreba u kojem su zajedno živjeli od prošlog ljeta te je prestala objavljivati njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Prije Mura Mišerić je pet godina bila u vezi s Jurjem Hrvačićem, za kojeg je bila i zaručena, a za njihov se prekid doznalo tek kada je potvrdila vezu s poduzetnikom.

Zlatko Mateša i Bojana Maglaić

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora i bivši predsjednik Vlade RH u rujnu je prekinuo s 34 godine mlađom menadžericom iz Osijeka Bojanom Maglić nakon deset godina veze. Maglaić je izjavila kako je odlučila krenuti dalje, a vezu su okončali dogovorno i smireno.

Anna Wintour i Shelby Bryan

Slavna urednica Voguea razvela se od svojeg supruga investitora nakon 16 godina braka i 20 godina veze. Točan razlog njihova razvoda još nije poznat, no njihov odnos navodno je na klimavim nogama od 2013. godine kada je otkriveno da je Bryan dužan poreznoj službi 1,2 milijuna dolara, a odonda ih se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti.

Šuška se da se Bryan vratio bivšoj supruzi Katherine Bryan, koju je 1999. godine napustio upravo zbog Wintour.

Brad Pitt i Nicole Poturalski

Holivudski miljenik kratko je ljubovao s 29 godina mlađom njemačkom manekenkom koja je istovremeno bila u braku sa 68-godišnjim vlasnikom restorana Rolandom Maryjem.

"Ta veza nikada nije ni bila toliko ozbiljna, a na samome je početku bila krhka", rekao je izvor blizak bivšem paru.

Svi su pisali o tome da Roland nema ništa protiv toga da njegova mlađahna supruga ljubi holivudskog glumca, a njih dvoje upoznali su se upravo u Maryjevu restoranu. Supružnici navodno imaju otvoreni brak u kojem su dobili i sina, a sve oči bile su uprte i u Angelinu Jolie, koja je navodno bila bijesna što je Brad novu djevojku odveo na imanje u Francuskoj na kojem su se oni vjenčali prije nekoliko godina

Jessie J. i Channing Tatum

Pjevačica i glumac prohodali su 2018. godine, nakon što se on razveo od Jenne Dewan, s kojom je bio devet godina u braku.

Prvi put su prekinuli nakon godinu dana veze, no u travnju 2020. su se pomirili, a već u listopadu njihova je veza doživjela novi krah. Nakon drugog prekida Channing i Jessie ostali su prijatelji, a izvor blizak paru otkrio je da je prekid bio obostrana odluka.

Cara Delevingne i Ashley Benson

Iako se šuškalo da su 2020. godine stale pred oltar, manekenka i glumica to nisu nikada potvrdile, a u svibnju prošle godine doznalo se i da su prekinule vezu.

"Cara i Ashley i prije su imale uspone i padove, ali ovaj put je zaista gotovo", rekao je izvor blizak bivšem paru.

Taraji P. Henson i Kelvin Hayden

Glumica i igrač američkog nogometa početkom 2020. godine potvrdili su prekid zaruka. Taraji je za strane medije otkrila da su pokušali spasiti vezu odlaskom na terapije za parove, kao i da su nekoliko puta odgađali vjenčanje zbog koronavirusa da bi se nakon svega odlučili razići.

Demi Lovato i Max Ehrich

Iako njihova veza nije bila dugog vijeka, u svega šest mjeseci, koliko su bili zajedno, pjevačica i glumac su se zaručili. Dva mjeseca nakon prekida zaruka Ehrich je snimljen kako ljubi drugu.

Jonah Hill i Gianna Santos

O njihovoj vezi počelo se pisati 2018. godine, a glumac i fotografkinja su se krajem 2019. zaručili. U listopadu 2020. godine doznalo se da je njihovoj vezi ipak došao kraj prije nego što su uspjeli stati pred oltar, a izvor blizak paru za People je potvrdio da su se razišli u prijateljskim odnosima.

Miley Cyrus i Cody Simpson

Nakon što se razvela od Liama Hemswortha, s kojim je u braku bila samo sedam mjeseci, ali su prije toga bili u burnoj dugogodišnjoj vezi, Miley Cyrus pronašla je utjehu u kolegi pjevaču Codyju Simpsonu. Pjevačica je navodno s njim varala svog bivšeg supruga, a prekinuli su u kolovozu 2020. nakon svega godinu dana veze.

Jennifer Garner i John Miller

Glumica i glazbenik bili su u vezi dvije godine, nakon što je njezin razvod od Bena Afflecka konačno finaliziran. Prekinuli su početkom 2020. godine, a za to su u medijima okrivili koronavirus.

Gerard Butler i Morgan Brown

Šest godina su bili u nestabilnoj vezi, a 2020. odlučili su se zauvijek razići. Razlog konačnog prekida navodno je bio Butler, koji nije bio spreman skrasiti se s jednom ženom.

Rachel Bilson i Bill Hader

Glumački par započeo je godinu obznanjivanjem svoje veze na crvenom tepihu dodjele nagrada Zlatni globus, no šest mjeseci kasnije u javnosti se doznalo za njihov prekid.

Zoe Kravitz i Karl Glusman

Kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet, glumica Zoe Kravitz pred sam kraj godine predala je papire za razvod od glumca Karla Glusmana, s kojim je u braku bila 18 mjeseci. Kravitz i Glusman vezu su započeli 2016., a tri godine kasnije stali su pred oltar. Vjenčali su se u lipnju 2019. godine u pariškom domu Zoeina oca.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene