Starija kći nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Delilah Hamlin prošetala se gradom u poluprozirnoj bijeloj majici koju je uskladila s dugim hlačama.

Galerija


Kćeri nekadašnje zvijezde sapunica Lise Rinne, Delilah Hamlin (22) i Amelia Hamlin (19) privlače pozornost svojim fotografijama na Instagramu, ali i svakim pojavljivanjem u javnosti. 

Vezani članci Amelia Hamlin Kći glumice iz hit-serije 90-ih prava je ljepotica, a nakon nedavne drame prošetala se u pripijenom kompletiću Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Privlačile poglede: Dvije ljepotice za kojima su se svi okretali kćeri su slavne glumice

Čini se kao da se dvije sestre natječu koja će se prošetati u golišavijem izdanju. Delilah je ovog puta viđena na ulicama Los Angelesa u dugim hlačama koje je uskladila s bijelom poluprozirnom majicom bez rukava ispod koje su joj se nazirale grudi jer nije obukla grudnjak. 

Zvijezda Instagrama samouvjereno je hodala u natikačama s crnom zaštitnom maskom na licu, a iz ruke nije ispuštala mobitel. Fotografije pogledajte ovdje. 

Delilah je prije koji mjesec privukla pažnju javnosti kada se na ulicama Los Angelesa svađala s dečkom Eyalom Bookerom. No ubrzo nakon toga je viđena na plaži kako namješta oskudni bikini dok ju njezin dragi poslušno fotografira. Slike su bile namijenjene za vjerne pratitelje na Instagramu kojih ima oko 774.000.

Njezina mlađa sestra Amelia, koja je manekenka i glumica, ipak ju pobjeđuje kada je riječ o slavi. Na Instagramu je prati 820.000 ljudi, a njezin ljubavni život postao je interesantniji svima jer je u vezi s 18 godina starijim Scottom Disickom, problematičnim bivšim partnerom Kourtney Kardashian. 

Kako se čini, pred sestrama Delilom i Amelijom su tek najbolji dani slave, a mnogima oduzimaju dah svojom ljepotom koju su naslijedile od majke Lise, najpoznatije po seriji "Melrose Place". Rinna posljednjih godina privlači pozornost izgledom svog lica koje je uništila kozmetičkim zahvatima. 

Albina ne skriva koliko je zaljubljena u svog dečka nogometaša, a prizor s nove fotke koju je objavila sve je zadivio!

Vjenčanice ove dame svi se sjećaju i nakon 30 godina, a njihova ljubavna priča završila je tužbom od 100.000 dolara