Baš se koncentrirao

Jedva je uspjela namjestiti trokutiće bikinija da ju dragi snimi u savršenoj pozi, plaža prepuna ljudi nije joj smetala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Delilah Belle Hamlin snimljena je na jednoj od plaža u Santa Barbari u društvu svog dečka Eyala Bookera.

Kći holivudskog para Lise Rinee i Harryja Hamlina, 22-godišnja Delilah Belle Hamlin nedavno je bila viđena u žestokoj svađi sa svojim dečkom Eyalom Bookerom na ulicama Los Angelesa, no njihove najnovije fotografije pokazuju kako su očitogledno riješili sve nesuglasice.

Pogledaj i ovo showbuzz opa! Seksi sestre u minijaturnim badićima prošetale plažom, vidi se da su gene naslijedile od slavne majke

Naime, golupčići su snimljeni na plaži u Santi Barbari gdje su s proveli vikend iz snova, a pridružila im se i 19-godišnja Amelia Gray koju odnedavno ljubi 37-godišnji Scott Disick poznat i kao bivši suprug Kourtney Kardashian.

Društvo je odsjelo u tamošnjem luksuznom hotelu Rosewood Miramar Beach, a paparazzi su Delilah i Eyala uhvatili u trenutku kada mu je pozirala u atraktivnim pozama, prije čega je trudila namjestiti gornji dio svog bikinija.

Iako se šuškalo o njihovu lošem odnosu i svađama u javnosti, Eyal je za Daily Mail potvrdio kako je s njima sve u redu i da se zapravo ozlijedio pa je vrištao od boli, a ne od bijesa kako su neki mislili.

"Lupio sam rukom po autu i to me jako zaboljelo. Nismo se svađali i u našoj se vezi ne događa ništa ludo. Sretni smo jako", izjavio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle)

Krajem prošle godine par je bio na odmoru u meksičkom Tulumu, a strastvenim su se fotografijama pohvalili i na društvenim mrežama.  

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Idris Elba (Foto: Profimedia) Idris Elba (Foto: Getty Images) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +0 Richard Madden (Foto: AFP) Preporuke ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene