Delilah Belle Hamlin snimljena je na jednoj od plaža u Santa Barbari u društvu svog dečka Eyala Bookera.

Galerija


Kći holivudskog para Lise Rinee i Harryja Hamlina, 22-godišnja Delilah Belle Hamlin nedavno je bila viđena u žestokoj svađi sa svojim dečkom Eyalom Bookerom na ulicama Los Angelesa, no njihove najnovije fotografije pokazuju kako su očitogledno riješili sve nesuglasice.

Naime, golupčići su snimljeni na plaži u Santi Barbari gdje su s proveli vikend iz snova, a pridružila im se i 19-godišnja Amelia Gray koju odnedavno ljubi 37-godišnji Scott Disick poznat i kao bivši suprug Kourtney Kardashian.

Društvo je odsjelo u tamošnjem luksuznom hotelu Rosewood Miramar Beach, a paparazzi su Delilah i Eyala uhvatili u trenutku kada mu je pozirala u atraktivnim pozama, prije čega je trudila namjestiti gornji dio svog bikinija.

Iako se šuškalo o njihovu lošem odnosu i svađama u javnosti, Eyal je za Daily Mail potvrdio kako je s njima sve u redu i da se zapravo ozlijedio pa je vrištao od boli, a ne od bijesa kako su neki mislili.

"Lupio sam rukom po autu i to me jako zaboljelo. Nismo se svađali i u našoj se vezi ne događa ništa ludo. Sretni smo jako", izjavio je.

Krajem prošle godine par je bio na odmoru u meksičkom Tulumu, a strastvenim su se fotografijama pohvalili i na društvenim mrežama.  

ANKETA: Koga biste voljeli vidjeti kao sljedećeg Jamesa Bonda? Ovo su imena koja se trenutačno puno spominju

Na prvi pogled tako jednostavna fotografija, ali ipak je to Nives, mora ona malo začiniti stvari