Nisu se suzdržavali

Ne želi biti u sjeni mlađe sestre o kojoj svi pričaju, pa je požurila objaviti fotke na kojima razmjenjuje strasti s novim dečkom?

Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Galerija

Delilah Belle Hamlin i Eyal Booker na Instagramu su objavili svoje strastvene fotografije iz meksičkog Tuluma, gdje uživaju u vrućem odmoru.

Meksički Tulum ovih je dana popularno odredište brojnih poznatih lica, pa se tamo na odmor otputila i mlada zvijezda Instagrama Delilah Belle Hamlin i njezin novi dečko Eyal Booker, koji uživaju u svakom zajedničkom trenutku, a koliko im je lijepo, pohvalili su se i na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz opa! Seksi sestre u minijaturnim badićima prošetale plažom, vidi se da su gene naslijedile od slavne majke

Eyal je na Instagramu podijelio nekoliko fotografija na kojima iz strastvenog zagrljaja ne ispušta Delilu dok ju ljubi u bazenu luksuznog hotela Nobu u Cabu San Lucasu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E Y A L B O O K E R (@eyalbooker)

Čini se kako 22-godišnja Delilah ne želi biti u sjeni mlađe sestre 19-godišnje Amelije Hamlin, koja se ovih dana našla u centru pozornosti zbog ljubavne veze s razuzdanim Scottom Disickom, pa i ona pokušava dobiti novih pet minuta slave. Njezin Instagram ovih dana vrvi golišavim fotografijama na kojima pokazuje isklesano tijelo i bujne obline, zahvaljujući kojima je postala tema brojnih razgovora i medijskih napisa.

Putovanja su jedina stvar kojom se Delilah i Eyal u posljednje vrijeme bave. Prije Tuluma uživali su u čarima grčkog Santorinija, kamo su se uputili iz njegova stana u Londonu. Golupčići su u javnosti prvi put zajedno viđeni u travnju na popularnom glazbenom festivalu Coachella.

Delilah i Amelia inače su kćeri slavnog holivudskog para Lise Rinne i Harryja Hamlina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene