Slavni nogometaš Dejan Lovren uživa na zasluženom odmoru, a da bi hedonizam bio potpun pridružio mu se i Šime Vrsaljko.

Galerija


Proslavljeni hrvatski reprezentativac Dejan Lovren posljednjih dana uživa u zasluženom odmoru. Ljetovanje u Hrvatskoj već tradicionalno opušta našeg nogometaša, a Dejan je na svom Instagramu obožavateljima dao i maleni uvid o tome gdje je i s kime se dobro provodi. 

Vezani članci Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dva omiljena hrvatska reprezentativca Vrsaljko i Lovren imaju novi hit video Dejan Lovren (Foto: Instagram) Tandem koji svi obožavaju napokon opet zajedno: Vrsaljko i Lovren snimili golišavi selfie!

Uz fotografiju s jahte na kojoj se vidi da Lovren uživa u suncu i plavetnilu jadranskog mora, napisao je i misteriozan status "Putujem prema..." ostavivši prostora za nagađanje. 

Ipak, nije uspio zavarati svoje obožavatelje jer su neki od njih odmah u komentarima napisali kako putuje prema "Šimi, naravno". I bili su u pravu. 

Blizak prijatelj Dejana Lovrena je Šime Vrsaljko, još jedan hrvatski nogometni as. Dejan i Šime potvrdili su sumnje svojih fanova pa su obojica na InstaStoryjima objavili fotku iz jedne od prekrasnih plavih špilja, a Lovren je napisao i kako "sad kreće show".

Osim što se iz fotografija moglo iščitati veliko prijateljstvo dvojice nogometaša, mnogi su primijetili i Lovrenov isklesani torzo. 

Kraljica iselila iz palače, zbog problema koji je nastao u pomoć su joj priskočili i stručnjaci