Maksimalni hedonizam

Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..."

Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) instagram 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (FOTO: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren (Foto: Instagram) +4 Dejan Lovren i Katja Ivančić Galerija

Slavni nogometaš Dejan Lovren uživa na zasluženom odmoru, a da bi hedonizam bio potpun pridružio mu se i Šime Vrsaljko.

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Dejan Lovren posljednjih dana uživa u zasluženom odmoru. Ljetovanje u Hrvatskoj već tradicionalno opušta našeg nogometaša, a Dejan je na svom Instagramu obožavateljima dao i maleni uvid o tome gdje je i s kime se dobro provodi. 

Pogledaj i ovo Kaja Vidmar - 1 Uživa u majčinstvu Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Uz fotografiju s jahte na kojoj se vidi da Lovren uživa u suncu i plavetnilu jadranskog mora, napisao je i misteriozan status "Putujem prema..." ostavivši prostora za nagađanje. 

Ipak, nije uspio zavarati svoje obožavatelje jer su neki od njih odmah u komentarima napisali kako putuje prema "Šimi, naravno". I bili su u pravu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Putujem prema... #croatia #croatiafulloflife

Objavu dijeli Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Blizak prijatelj Dejana Lovrena je Šime Vrsaljko, još jedan hrvatski nogometni as. Dejan i Šime potvrdili su sumnje svojih fanova pa su obojica na InstaStoryjima objavili fotku iz jedne od prekrasnih plavih špilja, a Lovren je napisao i kako "sad kreće show".

Osim što se iz fotografija moglo iščitati veliko prijateljstvo dvojice nogometaša, mnogi su primijetili i Lovrenov isklesani torzo. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (FOTO: Getty) Kraljica Elizabetha II (Foto: Profimedia) Melania Trump, Donald Trump, princ Charles, Camilla Parker Bowles, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) +7 Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Celebrity Kraljica iselila iz palače, zbog problema koji je nastao u pomoć su joj priskočili i stručnjaci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene