Slavni hrvatski nogometaš Dejan Lovren na Instagramu je objavio dirljiv post - posvećen njegovoj baki.

Galerija


Nogometaš Dejan Lovren hrvatskoj je javnosti dobro poznat ne samo po svojim vještinama na nogometnom terenu već i po svojoj emocionalnosti i velikom srcu. 

Vezani članci Ella Dvornik (Foto: Instagram) Ella Dvornik uplašila obožavatelje fotografijom na kojoj izgleda kao starica: Na koga vas podsjeća? Slavko Sobin (Foto: Instagram) Preslatka objava raznježila fanove: Slavko Sobin na Instagramu pokazao koliko voli svoje cimerice

Lovren se često na svom profilu na Instagramu dotakne tema ili ljudi koji su mu važni, svoga rodnog kraja, a zna i obradovati obožavatelje lijepim djelima. Ovaj put fanove je oduševio emotivnom objavom koju je posvetio bitnoj ženi u svom životu - svojoj baki. 

"Provedite vrijeme s onima koje volite. Jednog dana ćete reći: 'Volio bih da jesam' ili 'Drago mi je što jesam'. Moja baka ♥️♥️", napisao je Lovren pored fotografije sebe i svoje bake. 

Očekivano, njegovi obožavatelji zasuli su ga komentarima oduševljenja i poručili mu kako je "dobar igrač, još bolji čovjek" i "najbolji unuk". 

 

Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans