Dejan Aćimović snimio je sjajan film, bajku za djecu i odrasle, a prilikom prikazivanja otkrio nam je ponešto o svom djetinjstvu, ali i nedavnoj nesreći.


Film "Anka Brazilijanka" redatelja Dejana Aćimovića okupio je pravu zvijezdanu ekipu, prvenstveno legendarnog Erica Cantonu i preslatku Cvitu Viljac. No, u filmu jednu od glavnih uloga ima mlada Anđela Ramljak, a pojavljuje se i Goran Grgić. jasno, ničega ne bi bilo bez sjajnog Dejana Aćimovića. Stoga su nam svi oni prokomentirali iskustvo snimanja ove bajke za djecu i odrasle te se prisjetili vlastitog djetinjstva i nepodopština koje su spremali vlastitim roditeljima.

Vezani članci Film \'\'Nebesa\'\' Kako to izgleda kad Goran Navojec i Ksenija Marinković postanu bračni par? Imat ćete priliku uskoro vdijeti! In Magazin: Ecija Ojdanić u predstavi - 3 Tko je među poznatim Hrvatima čuvao krave i ovce, tko svake godine odlazi u berbu maslina, a tko sanja o vlastitom kokošinjcu?

"Meni majka kaže: Ne d'o ti Bog da ti dijete radi što si ti meni radio. Bio sam jako živo dijete", prisjetio se redatelj. Temperament ga nije napustio ni danas, pa se opire bolovima koje je zadobio tijekom nesreće. Udario ga je tramvaj, pa je Dejan nedavno završio u bolnici sa ozbiljnim ozljedama. "Oporavljam se dobro, bio sam u bolnici, operiran. Treba dugo vremena, strpljenja i živaca, jako boli, ali hvala Bogu, bilo je i gorih situacija u životu koje smo preživjeli, pa ćemo i ovu", komentira Aćimović.

Prisjetila se Ramljak svog djetinjstva i dječjih nepodopština iz rodnog Mostara. "Bilo je puno toga, ne znam jesam li prepričavala i da li bi prepričavala za javnost, ali kao dijete sam živjela u Mostaru u jednom dijelu uz Neretvu, Neretva je opasna. Često smo se tamo igrali, a preko puta je bio dom JNA, i tamo je bilo mnogo vojnika. Imam puno anegdota. Bili smo BMX banda koja je voljela zaviriti u svaki kutak". I Goran Grgić ima svoje živahne dječje anegdote iz rodnog Osijeka. Glavni rekvizit bila mu je praćka, a ni staklene boce nisu mu bile strane. Danas je, kaže, svjestan koliko je sve to bilo opasno. Što su nam još otkrile zvijezde filma, pogledajte u videu Dnevnik.hr-a.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju