U središtu Zagreba

"IMA SREĆE ŠTO JE ŽIV" Tramvaj teško ozlijedio poznatog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nesreća se dogodila nakon projekcije njegovog novog filma, a Aćimović se trenutno oporavlja u bolnici.

Dejan Aćimović teško je stradao u prometnoj nesreći u središtu Zagreba pri naletu tramvaja koja se dogodila u utorak navečer. Poznati glumac i redatelj trenutno se nalazi u bolnici gdje se oporavlja od višestrukih ozljeda.

Pogledaj i ovo Film \'\'Nebesa\'\' Ne želite propustiti! Kako to izgleda kad Goran Navojec i Ksenija Marinković postanu bračni par? Imat ćete priliku uskoro vdijeti!

"Ima dva slomljena rebra i ozljedu glave na kojoj ima četiri šava. CT glave je u redu i nema krvarenja. Zadobio je i napuknuće mišića na ramenu zbog čega će vjerojatno morati na operaciju", izjavila je Dejanova sestra Tatjana za 24 sata.

Dodala je i da je Dejana spasilo to što je snažan i jak, ali i to što je cijelo vrijeme ostao pribran. "Imao je veliku sreću u toj nesreći. Doktori su mu rekli da je jedan od tisuću koji su preživjeli nalet tramvaja", rekla je scenaristica. Pojasnila je i da se nesreća dogodila u djeliću sekunde kada je Aćimović nakon projekcije svog filma "Anka Brazilijanka" za nastavnike jurio pozdraviti publiku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene