Pjesma će se na Eurosongu izvoditi na bosanskom jeziku, a priprema se i engleska verzija kojom će se BIH tim predstaviti međunarodnoj publici.


Pjesma 'Ljubav je' u Švedskoj se izvodi prvo na polufinalnoj večeri koja će se održati 10. svibnja, a prikupi li dovoljan broj bodova odlazi i u finalno natjecanje, 14. svibnja 2016.

Vezani članci Roko Blažević Splićanin koji je predstavljao Hrvatsku na Eurosongu dobio je pola milijuna kuna vrijednu stipendiju! Slika nije dostupna OTKRIVAMO KAKO Ana Rucner predstavlja BiH na Eurosongu bez državljanstva!

'Obično nastupam kao solistica pa je ova vrsta suradnje za mene potpuno novo iskustvo, no sjajna smo ekipa, pjesma je vrlo pjevna i nadamo se što boljem plasmanu. Ova je prekrasna ljubavna pjesma dodatno začinjena uvjerljivom izvedbom poznatog bosanskog repera Jasmina Fazlića Jale, ujedno i koautora pjesme, a specifičan zvuk violončela dodatno je oplemenio cijelu pjesmu. Na početku mi je bila malo čudna kombinacija repa i ljubavne pjesme, no upravo je zbog tog spoja pjesma drugačija i prepoznatljiva', rekla je Ana Rucner.

Pri skladanju ove skladbe, izazov je bio spojiti nespojivo, odnosno spojiti više različitih stilova glazbe u jednu cjelinu. Tu su Deen kao tipični pop pjevač, Dalal kao R&B pjevačica, Jala kao reper i Ana kao akademska glazbenica koja osim klasike izvodi i cross over i to je sve uklopljeno u etno rock aranžman. Sama pjesma nosi univerzalnu poruku ljubavi, tolerancije i zajedništva. Budući da je aranžman ove pjesme zahtijevao violončelo jer nam je trebao klasičan štih, a već su poznati Anina nevjerojatna energija, strast i karizma, idealno se uklopila u ovaj tim, podijelio je s nama Almir Ajanović, autor pjesme i producent.

Biti će zanimljivo vidjeti kako će izgledati nastup.