53 boda

Teorija zavjere na Eurosong? Srbija ipak ostaje na mjestu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srbija je navodno oštećena za 22 boda, a to, priznat ćete nije malo. Bojana Stamenov koja je izvela pjesmu 'Beauty never lies' bila je favorit svih novinara koji su pratili Eurosong u Beču, ali na kraju je završila na 10. mjestu.

Bez obzira na nepravilnosti u glasanju Makedonije i Crne Gore, Bojani Stamenov ipak neće oduzeti bodove i tako će ona ostati na 10. mjestu. Iako je Bojana bila favorit mnogih a kladionice su joj predvidjele visoko četvrto mjesto, san o pobjedi ipak se nije ostvario.

Pogledaj i ovo Joost Klein - 1 predstavljat će nizozemsku Svi pričaju o ovoj pjesmi koja je zapalila internet i oduševila fanove Eurosonga: "To je umjetničko djelo, a broj pregleda je bolestan..."

Skandal na Eurosongu - Srbija zakinuta za 22 boda

Bez obzira na to Bojanina pjesma 'Beauty never lies' postala je veliki hit u mnogim zemljama i za mnoge je Bojana moralna pobjednica. U Beogradu su je dočekali poput kraljice kada se jučer vratila iz Beča.

Oprostili mu homofobične izjave i doveli ga do pobjede 60. Eurosonga

Podsjetimo, glasovi Crne Gore i Makedonije poništeni su jer se nisu držali Eurovizijskih pravila koja se tiču glasnja. 50 posto glasova dolazi putem televotinga, sms poruka ili putem eurosong aplikacije, a ostalih 50 posto daje stručni žiri. Čini se kako su ove zemlje prekršile to pravilo i u obzir uzele samo glasove prikupljene televotingom. 

O tome će se raspravljati na sastanku EBU-a već u lipnju. Do tada su sve teorije zavjere pale u vodu, a Srbija je ostala na 10. mjestu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene